Volledig scherm
© AFP

Zeven jongeren aangehouden na verspreiden beelden groepsverkrachting van tienermeisje

Zeven jongeren uit de regio van Luik, onder wie vijf tieners tussen 13 en 17 jaar, zijn aangehouden voor de verkrachting van een minderjarig meisje in Chaudfontaine. Ze maakten er zelf beelden van en verspreidden die op Snapchat.

54 reacties

 • Marc Van der Vloedt

  2 jaar geleden
  Bij sommige "parketten" zal het afhangen welke "beroepsactiviteiten" de ouders van het jonge schorriemorrie hebben. Categorie: apotheek, goudsmid,vennootschapsconstructies kunnen rekenen op "aflaten"/"afdrachten" (in het geheim/in het verborgene)
 • Dirk Thyssen

  2 jaar geleden
  Ik zie minister Geens al zitten met een moeilijk te onderdrukken lachje waarin hij verklaart dat hij er echt niets kan aan doen .Scheiding der machten weet je wel . Dan heb ik een vraagje voor hem , waaruit bestaat de job dan ? In principe hebben wij hem niet nodig ,telkens wanneer er zich een drama voordoet speelt hij Pontius Pilatus en kan hij er niets aan doen .
 • Kim Debar

  2 jaar geleden
  Opsluiten voor heel het leven!En op water en brood zetten!
 • Jacob Aaronson

  2 jaar geleden
  Voila, en daar stopt hun leven dan en niet alleen voor de meerderjarige. Ondanks hun jonge leeftijd de cel in en er nooit meer uit.
 • Roger Vanopstal

  2 jaar geleden
  Onze samenleving wordt steeds gewetenlozer en dit is nog maar een begin.
 1. Hoe onze ziekenhui­zen zich wapenen tegen derde golf: "Er is te goedgelovig gerekend op de burgerzin”
  PREMIUM

  Hoe onze ziekenhui­zen zich wapenen tegen derde golf: "Er is te goedgelo­vig gerekend op de burgerzin”

  Het aantal ziekenhuisopnames neemt toe en met de hete adem van de Britse en Zuid-Afrikaanse varianten die het aantal besmettingen aanwakkeren, bereiden onze ziekenhuizen zich voor op een derde golf. Wat is momenteel de toestand in de klinieken, wat moet gebeuren om een implosie van het zorgsysteem te vermijden, en zijn er misschien ook lichtpunten? Vragen voor intensivist Geert Meyfroidt (UZ Leuven) en Marc Noppen, longarts en CEO van het UZ Brussel.
 2. Marc Van Ranst: “Onder de waterspiegel zijn varianten zich aan het vermenigvuldigen”
  77

  Marc Van Ranst: “Onder de waterspie­gel zijn varianten zich aan het vermenig­vul­di­gen”

  Viroloog Marc Van Ranst waarschuwt, net als verschillende van zijn collega’s, voor de opkomende derde golf. “Het verraderlijke van de huidige situatie is dat je het nog niet ziet, het zit nog voor een deel onder de waterspiegel", zei hij daar gisterenavond over in De Afspraak op Canvas. Ook Antwerps provinciegouverneur Cathy Berx zegt alarmerende signalen te ontvangen uit de eerstelijnszones.
 1. Racistische man vernielt buurtwinkel van Afghaanse migrant: "Al-Qaeda, Osama!"
  Play

  Racisti­sche man vernielt buurtwin­kel van Afghaanse migrant: "Al-Qae­da, Osama!"

 2. Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig
  Play

  Brandweer redt kind dat vastzit in haar speeltuig