Google Maps
Volledig scherm
© Google Maps

Zeven gevaccineerde bewoners in woonzorgcentrum overleden aan Colombiaanse variant van coronavirus

ZaventemIn een woonzorgcentrum in Zaventem zijn in twee weken tijd zeven bewoners overleden aan de gevolgen van een coronabesmetting. De slachtoffers waren allemaal gevaccineerd, maar liepen de nog niet zo bekende Colombiaanse variant op. “We weten van die variant dat die circuleert in verschillende werelddelen aan een laag percentage”, zegt vaccinoloog Pierre Van Damme bij HLN LIVE. 

 1. Een ongeval door de laaghangende zon: wie is aansprakelijk bij een kop-staartbotsing?
  Independer

  Een ongeval door de laaghangen­de zon: wie is aansprake­lijk bij een kop-staartbot­sing?

  Het is je ongetwijfeld al opgevallen tijdens het autorijden: de zon hangt tegenwoordig een pak lager dan tijdens de zomerperiode. Dat vermindert bij momenten serieus de zichtbaarheid van de weg. Koppel dit aan het drukke spitsverkeer en het risico op een kop-staartbotsing in de file is nu een stuk hoger. Ben jij betrokken bij zo'n ongeval? Dan is het soms lastig te bepalen wie er aansprakelijk is voor de schade. Independer.be zet daarom 4 mogelijke kop-staartbotsingen op een rij.
 2. Rottweiler die van Rode Duivel Jason Denayer zou zijn, valt onthaalmoeder en twee peuters aan: “Zonder hulp van omstaanders waren die kinderen er misschien niet meer...”
  Ternat

  Rottweiler die van Rode Duivel Jason Denayer zou zijn, valt onthaalmoe­der en twee peuters aan: “Zonder hulp van omstaan­ders waren die kinderen er misschien niet meer...”

  In Ternat heeft een rottweiler dinsdag een onthaalmoeder en twee van haar kindjes aangevallen. Volgens burgemeester Michel Vanderhasselt (CD&V) gaat het om de hond van Rode Duivel Jason Denayer, maar dat wordt formeel ontkend door diens zaakwaarnemer Jesse De Preter. De hond heeft men intussen laten inslapen.