BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Zes maanden cel voor bedreigingen aan adres van Zuhal Demir

PolitiekDe correctionele rechtbank van Tongeren heeft een 25-jarige Luikenaar veroordeeld tot een gevangenisstraf van zes maanden en boete van 400 euro voor de bedreigingen die hij eerder dit jaar stuurde naar staatssecretaris voor Gelijke Kansen en armoedebestrijding Zuhal Demir (N-VA). De computer waarmee de man de mail verstuurde werd verbeurd verklaard. 

11 reacties

 • José Lippens

  5 jaar geleden
  Als die persoon zich niet kan vinden in de Belgische regels zal hij door Erdogan een persoonlijke ontvangst krijgen in Turkije.
 • Jan Delafontaine

  5 jaar geleden
  6 maanden dat is enkel op papier en voor de show. In Belgie bestaan echte straffen al lang niet meer. Enkel echte flitsboetes.
 • Lodewijk CAENEN

  5 jaar geleden
  In Genk en omstreken moeten ze niets van haar en haar partij hebben. En dat komt ons goed uit.
 • Tom Faes

  5 jaar geleden
  Als je zoals Demir mensen tegen mekaar opzet komen daar vodden van. Dan verontwaardigd zijn is niet een klein beetje schijnheilig het is heel schijnheilig!
 • Michael Aerts

  5 jaar geleden
  @ hasso. Als mensen hier naar jouw mening ook maar één woord verkeerd zeggen over Erdogan dan zit je hier iedereen uit te schelden maar tegenstanders van jouw idool bedreigen is vrije meningsuiting? Het feit dat jij dit hier mag doen is het bewijs dat vrije meningsuiting hier wel degelijk bestaat!
 1. Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op
  TV
  3

  Van ‘Minx’ tot ‘Schitt’s Creek’: met deze hilarische series vult u de leegte die ‘Friends' nalaat, weer op

  ‘Oh… my… God!’ Vanaf één oktober zwiert Netflix ‘Friends’ van z’n platform en het ziet er niet naar uit dat de twee zomaar ‘on a break’ gaan. Maar niet getreurd, want wij hebben enkele waardige vervangers voor u opgesomd om de pijn van deze natuurlijke streamingcyclus te verzachten. Al zult u wel moeten pivoteren tussen de verschillende streamingzenders om uw lachspieren te bedienen. Van het klokkenspelgevoelige ‘Minx’ op Streamz tot het opbeurende ‘Schitt’s Creek’ op VRT MAX.
 2. Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op
  Spaargids.be

  Budget voor sigaretten beleggen in plaats van oproken? Dat levert je na 30 jaar ruim 100.000 euro op

  Stoppen met roken biedt niet alleen voordelen voor je gezondheid, het is ook een opsteker voor je portemonnee. Je bespaart op de kostprijs van sigaretten en behaalt met je niet-uitgegeven centen mogelijk een mooi beleggings- en spaarrendement. Bovendien dwing je bij de bank een goedkopere schuldsaldoverzekering af. Spaargids.be rekent uit hoeveel geld stoppen met roken je precies kan opleveren.