(archieffoto)
Volledig scherm
(archieffoto) © photo_news

Zes leden motorclub Blue Angels opgepakt voor steekpartij op ex-lid, vuurwapens en explosieven gevonden bij huiszoekingen

Bij huiszoekingen bij leden van de motorclub Blue Angels heeft de politie explosieven, vuurwapens en verdovende middelen aangetroffen. De huiszoekingen kwamen er nadat een ex-lid in september werd neergestoken in Ternat. Zes personen werden opgepakt, maar zijn opnieuw vrijgelaten.

5 reacties

 • Gerard Braeckmans

  4 jaar geleden
  Je vergelijking trekt op niets, @ Marc Lehaen. is gewoonweg een cliché dat al een tijdje de ronde gaat, zonder enige inhoud.
 • Dave Janssens

  4 jaar geleden
  Bert Camps de hells angels waren oorspronkelijk een allegaartje WO2 veteranen die nauwelijks aan de bak kwamen en de motor als een symbool van vrijheid aanschouwden. De wetteloze levensstijl die ze ontwikkelden ging had in hand.
 • Marc Lehaen

  4 jaar geleden
  Ze zijn in elk geval niet zo crimineel als politiekers , mag ook wel eens gezegd worden hé !!
 • ivan dejonghe

  4 jaar geleden
  explosieven en wapens gevonden dacht dat dat een zwaar vergrijp is en toch allemaal naar huis met een vingerwijzing goe bezig gerecht
 • Bert Camps

  4 jaar geleden
  Ik blijf het herhalen, dit is een bende die zich toevallig voortbewegen met een motor en dus geen motorclub. Een motorclub daarvan komt de liefde voor de motor op de eerste plaats... uh ja... dan pas de partner.