Foto Benny Proot
Volledig scherm
© Foto Benny Proot

Zes jaar cel voor hardleerse oplichter die onbestaande luxeappartementen aan de kust aanbood

De correctionele rechtbank van Antwerpen heeft Bart R. (52) veroordeeld tot zes jaar cel. Hij had op een jaar tijd meer dan vijftig mensen opgelicht. De man werd al meermaals veroordeeld, maar kan het oplichten niet laten. Hij blijft ook steeds dezelfde methodes toepassen om mensen geld afhandig te maken.

4 reacties

 • danny meulders

  5 jaar geleden
  een internering word de volgende straf want stoppen zit er bij die gast Niet aan te komen of voor herhaling vatbaar
 • Jurgen Hertogs

  5 jaar geleden
  Waarom noemt men die man hier Bart R. en schrijft men niet zijn volledige naam met een duidelijke foto erbij. De man moet hier niet beschermd worden, maar wel zijn toekomstige slachtoffers. Gasten met zo een instelling werken door of die nu in de cel zitten of niet. De eerste de beste gelegenheid valt er terug een slachtoffer. Bijvoorbeeld tijdens een penitentiair verlof.
 • Luc Van den Bulcke

  5 jaar geleden
  Aan de kust zit het vol oneerlijke types!
 • krindl

  5 jaar geleden
  akkoord, hij heeft fouten gemaakt, not done…maar als je dit vergelijkt met iemand die dronken, zonder rijbewijs, al gekend bij het gerecht etc etc iemand verwond of doodt, terreur zaait alom….amper een straf …onbegrijpelijk !!! nogmaals : graag een psychologische test van die koppen van de rechters heden tendage….der is daar daar iets "wreed" mis !!!!
 1. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.