MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez.
Volledig scherm
PREMIUM
MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. © BELGA

Zelfs Open Vld heeft het stilaan gehad met 'luis in de pels': "We kunnen Bouchez niet blijven verdedigen”

Niemand lijkt helemaal ongeschonden uit het Overlegcomité te komen. Niet alleen bij de Vlaamse regering zat er ruis op de lijn, ook de federale regering heeft haar buik vol van MR-voorzitter Georges-Louis Bouchez. “In andere tijden zouden zijn uitspraken een regering kunnen laten vallen.”

115 reacties

 • Luc De Rammelaere

  2 jaar geleden
  Ik begin die Bouchez echt sympathiek te vinden. Had de VLD maar iemand van zijn klasse
 • Steven Vanden Broeck

  2 jaar geleden
  Hulde aan Bouchez!
 • Eddy Dermon

  2 jaar geleden
  Op den dop zetten ; 1000 € per maand.
 • Sjonny Martero

  2 jaar geleden
  Dat het niet ging blijven duren wisten we al. Leuren met de vijand voor zelfbehoud werkt niet. Volgende verkiezing zal de VLD ook van naam moeten veranderen. Of het zal helpen? Misschien met een jonge gast met basketsloefkens aan die de jeugd aantrekt dat zich geen barst kan schelen wat politiek betreft?
 • Kris Fierens

  2 jaar geleden
  MR en Open VLD Getrouwd voor t geld.
 1. Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartphones in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”
  5

  Ook dit jaar lanceert Google geen Pixel-smartpho­nes in ons land, maar: “Belgen, jullie hoeven niet zo lang meer te wachten”

  Techreus Google heeft donderdagavond haar nieuwste telefoons voorgesteld. Hoewel de Google Pixel 7 en Pixel 7 Pro na jaren afwezigheid officieel in Nederland te koop zullen zijn, ontbreekt een Belgische lancering voor de twaalfde keer op rij. Al is er licht aan het einde van de lange tunnel. “Ik kan zeggen aan Belgen dat jullie niet zo lang meer hoeven te wachten”, zei een Google-topman namelijk aan ‘Algemeen Dagblad’. En bovendien lijkt er een mogelijkheid te zijn om als Belg tóch een Pixel in huis te halen.