Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zelfrijdende wagen levert pakjes in Mechelen

In Mechelen is vandaag getest of een zelfrijdend voertuig kan worden ingezet voor het leveren van pakjes in de binnenstad. De test kadert in het project ALEES (Autonome Logistieke Elektrische Eenheden voor Steden) en is een primeur voor Vlaanderen.

3 reacties

 • David Thijs

  4 jaar geleden
  Misschien iets dat beter zal werken dan pakjes met bpost
 • Jean Schoups

  4 jaar geleden
  En belt de wagen ook aan en overhandigt hij het pakje???
 • Victor vandoorsselaer

  4 jaar geleden
  Weer een mens zonder job?
 1. Faroek Özgünes: “In wagen aan huis Van Quickenborne lagen spanbanden die erop wijzen dat verdachten hem wilden ontvoeren”
  PREMIUM

  Faroek Özgünes: “In wagen aan huis Van Quickenbor­ne lagen spanbanden die erop wijzen dat verdachten hem wilden ontvoeren”

  Het lijkt erop dat drie verdachten die in Nederland aangehouden zijn, plannen hadden om onze justitieminister Vincent Van Quickenborne te ontvoeren. Dat zegt onze gerechtsspecialist Faroek Özgünes (VTM Nieuws). In de wagen die ze aan de woning van de minister achterlieten, werden naast wapens, een kogelvrije vest en een gasfles ook spanriemen gevonden, die gebruikt kunnen worden om iemand vast te binden. De minister verblijft momenteel met zijn gezin “op een niet nader genoemde beveiligde plaats” en wordt beschermd onder het hoogste dreigingsniveau. Wie zijn de mogelijke opdrachtgevers? Misdaadexpert Faroek Özgünes legt uit.