Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Zekere toevoer gas en elektriciteit niet langer gegarandeerd in civiele noodsituatie

Een civiele noodsituatie leidt niet langer automatisch tot een verbod voor distributienetbeheerders om klanten af te sluiten van de nutsvoorzieningen. Dat is het gevolg van een voorstel van decreet dat vandaag werd goedgekeurd in het Vlaams Parlement.

18 reacties

 • Erwin De Meyer

  1 maand geleden
  Dit is een voorbode om de prijzen op te trekken.
 • Farid Azuzzi

  1 maand geleden
  Groen zit in de oppositie en kan dus niet van hen komen CDNV -NVA en VLD omvatten de Vlaamse regering ..
 • nicole desseyn

  1 maand geleden
  En dan elektrisch rijden promoten ,
 • Jean De Grande

  1 maand geleden
  En dat gaat nog duren tot 2024 denk ik. Tenzij ze nog wat meer ruzie maken onderling, dan krijgen we misschien nieuwe verkiezingen en kunnen we een echte regering (laten) vormen door de winnaars i.p.v. door de verliezers.
 • salvatore mocci

  1 maand geleden
  Taxen en diefstal tot en met op onze factuur en dan nog niet zeker....zouden best zelf het lichtje uit doen voor altijd, hoe minder van hen hoe beter voor de economie
 1. HET DEBAT. Na het verplichte pensioen van Michel Wuyts en Frank Raes, moet iedereen zelf kunnen kiezen om door te werken?
  76

  HET DEBAT. Na het verplichte pensioen van Michel Wuyts en Frank Raes, moet iedereen zelf kunnen kiezen om door te werken?

  VRT wijst Michel Wuyts (64) en Frank Raes (67) de deur. De twee sportmonumenten moeten verplicht met pensioen. “Ik ben ontgoocheld dat het zo abrupt stopt. Ik had gehoopt op freelance of zelfstandige basis nog een tweetal jaar voort te kunnen doen”, reageerde Wuyts. Er komt heel wat kritiek op het gedwongen pensioen. Wat denk jij? Moet iedereen zelf kunnen kiezen om door te werken? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat onze experts ervan vinden.