Zeker 4.000 jonge bestuurders riskeren boete omdat terugkom-moment negeerden

Zes tot negen maanden na het behalen va je rijbewijs moeten nieuwe bestuurders naar het terugkom-moment. Dat werd in 2019 verplicht. Het departement van Mobiliteit en Openbare werken merkt dat meer jonge bestuurders dit uitstellen.

 1. Michaël Van Droogenbroeck (44) springt geregeld bij in uitvaartcentrum: “Die dankbaarheid vind je nergens anders”
  PREMIUM

  Michaël Van Droogen­broeck (44) springt geregeld bij in uitvaart­cen­trum: “Die dankbaar­heid vind je nergens anders”

  Uitvaartmedewerker staat sinds kort op de lijst met knelpuntberoepen. Maar VRT-journalist Michaël Van Droogenbroeck (44) droomde als kind al over een job als begrafenisondernemer. Hij springt geregeld bij in een plaatselijk uitvaartcentrum en praat afscheidsplechtigheden aan mekaar. “Opbaren kan je leren, maar het moment dat de familie hun geliefde terugziet, is veel pakkender.”
 2. “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost
  TV

  “Ik hoef jouw f*cking excuses niet te horen”: trailer tweede seizoen ‘Hacked’ gelost

  Goed nieuws voor de fans van de bekroonde jongerenreeks ‘Hacked’, want het tweede seizoen is in aantocht. In de eerste tien afleveringen maakte de kijker kennis met de drie hechte vrienden Nilou (Alicia Andries), Malick (Misha van der Werf) en Adanne (Helena Tengan), die gechanteerd en geteisterd werden door een genadeloze hacker. Maar nu is het tijd voor de andere kant van het verhaal. De fans komen eindelijk wat meer te weten over de hacker zélf.