Volledig scherm
© Mozkito

Zeker 1 agent van politiezone Zennevallei besmet met Braziliaanse variant

Zeker één van de agenten van de politiezone Zennevallei, die al enkele dagen in quarantaine zitten, is besmet met de Braziliaanse variant van het virus. Minstens één, maar er zijn 30 agenten van de zone besmet. De kans is dus groot dat verschillende van hen die Braziliaanse variant hebben opgenomen, of misschien wel allemaal. Alle agenten van de zone en hun gezin zitten in quarantaine.

1 reactie

 • Jef Denijs

  2 maanden geleden
  Niet moeilijk in volle pandemie zijn de EU grenzen nog altijd open voor niet noodzakelijke verplaatsingen en de meeste binnengrenzen zijn dat ook. Bovendien zijn de EU grenzen zo lek als een zeef. De politie komt in contact met iedereen, dan is dit niet verwonderlijk.
 1. “Vergrijzing in de bouw zorgt voor opstoot van vacatures”
  5

  “Vergrij­zing in de bouw zorgt voor opstoot van vacatures”

  De toenemende vergrijzing in de bouw zorgt er samen met de goede conjunctuurevolutie voor dat de vacatures in de sector opnieuw op een hoog niveau liggen. Volgens de cijfers voor de maand maart die de VDAB bekendmaakte, liggen de ontvangen en de openstaande vacatures voor de bouw intussen hoger dan in januari en februari 2020 vlak voor de coronacrisis. Tegelijk zakte het aantal werkzoekenden tot een veel lager niveau. Dat zegt de Vlaamse Confederatie Bouw (VCB).
 1. Remmen van vrachtwagen begeven het op een wel heel slecht moment
  Play

  Remmen van vrachtwa­gen begeven het op een wel heel slecht moment

 2. Koppel is letterlijk samen zwanger (al duurt dat niet lang)
  Play

  Koppel is letterlijk samen zwanger (al duurt dat niet lang)