Enkele bewoners uit Arendonk tijdens de vorige editie van de World Cleanup Day
Volledig scherm
Enkele bewoners uit Arendonk tijdens de vorige editie van de World Cleanup Day © RV

Zaterdag is het World Cleanup Day in 180 landen: ook België doet mee

Zaterdag 18 september vindt de vierde editie van de World Cleanup Day plaats. Vorig jaar namen maar liefst elf miljoen mensen uit 166 landen deel aan die wereldwijde opruimactie, onder wie 60.000 Belgen. Dit jaar hebben 180 landen zich opnieuw geëngageerd om afval op te ruimen, dat meldt de burgerbeweging. 

3 reacties

 • Eric Vercouillie

  1 maand geleden
  Het vuil van een ander opkuisen ,ik denk er niet aan. Doe gewoon als ik, smijt niks op de straat en recykleer alles. Voila alles is netjes.
 • Patrick Cloesen

  1 maand geleden
  En zondag ligt het terug vol.
 • Erik Bervoets

  1 maand geleden
  Voor een propere omgeving betaal ik gemeentebelasting. Het is de taak van de overheid om op te ruimen, daar betalen we belastingen voor.
 1. Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11
  Gouden 11
  2

  Van Sinan Bolat over Deniz Undav tot Christian Kouamé: deze spelers scoorden afgelopen weekend het best in de Gouden 11

  Dit weekend blonken verschillende spelers uit in de Jupiler Pro League. Zo hield Sinan Bolat de nul in de topper tegen Racing Genk, ontpopte Deniz Undav zich andermaal tot seizoensrevelatie bij leider Union en liet Christian Kouamé de netten trillen tegen rode lantaarn Beerschot. Welke spelers staan er nog in de de Gouden 11 van de week? Een overzicht.