Thinkstock
Volledig scherm
© Thinkstock

Zakenman betaalt 200.000 euro voor 20 kg coke, maar wordt toch vrijgesproken

De correctionele rechtbank van Gent heeft een Izegemse zakenman, die tot voor kort voorzitter was van een tennisclub, vrijgesproken voor drugshandel. Ook zijn oude vriend, de voormalige uitbater van de Gentse Culture Club, ontsnapt aan een straf. Op een seksfeest in het kasteel van Vinderhoude sprak een Gentse 'dealer' de uitbater van de vergane dancing aan voor een grote drugsdeal van maar liefst 20 kilogram. De voormalige dancinguitbater riep daarom de hulp in van zijn kapitaalkrachtige jeugdvriend uit Izegem.

12 reacties

 • Thomas Anderson

  5 jaar geleden
  Dus als je geld ilegaal wilt verdubbelen en het mislukt geen probleem vrijspraak!
 • rita vdbergh

  5 jaar geleden
  Vrij gesproken, hij had waarschijnlijk de juiste vrienden.
 • Robert DE REU

  5 jaar geleden
  Alleen de kapitaalkrachtige gaat vrijuit, zo kennen we onze Justitie.
 • CAMIEL DUSOIR

  5 jaar geleden
  een beetje geld op de juiste plaats en.......vogelvrij, onlangs veroordeeld voor 12 gram 3 jaar, zoals gezegd directeurs van tennisclubs kennen vele (ons kent ons)
 • Stijn Cool

  5 jaar geleden
  200 000 € Das een koopje Solden zeker
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.