Ann-Lawrence Durviaux (links) en Nathalie Maillet, de directrice van het circuit van Spa-Francorchamps, met haar man, Franz Dubois.
Volledig scherm
Ann-Lawrence Durviaux (links) en Nathalie Maillet, de directrice van het circuit van Spa-Francorchamps, met haar man, Franz Dubois. © PHOTONEWS/DH

Zaak van dubbele moord op bazin circuit Spa-Francor­champs en minnares geseponeerd

De raadkamer van Marche-en-Famenne heeft de zaak van de moorden op Nathalie Maillet en Ann Lawrence Durviaux, op 15 augustus 2021 in Gouvy, geseponeerd. Dat is vrijdag vernomen van het Luxemburgse parket. De beslissing is geen verrassing: de dader, Franz Dubois, beroofde zich onmiddellijk na de dubbele vrouwenmoord van het leven.

0 reacties

 1. Na dubbele moord deed man die directrice Franchorchamps neerschoot nog een telefoontje: “Hij zei me dat hij hen had neergeschoten”

  Na dubbele moord deed man die directrice Franchor­champs neerschoot nog een telefoon­tje: “Hij zei me dat hij hen had neergescho­ten”

  Honderden mensen hebben gisteren afscheid genomen van Nathalie Maillet. De directrice van het circuit van Francorchamps werd op 15 augustus door haar echtgenoot Franz Dubois vermoord. De man schoot eerst zijn vrouw en haar nieuwe partner Ann-Lawrence Durviaux neer en richtte vervolgens het pistool op zichzelf. Daarvoor belde Dubois zijn dochter nog op. “Hij zei me dat hij hen had neergeschoten”, getuigt de vrouw in La Dernière Heure.
 2. Paraglider stort neer in haag van buurman: “Hij heeft nochtans heel wat ervaring”
  Play
  Affligem
  4

  Paraglider stort neer in haag van buurman: “Hij heeft nochtans heel wat ervaring”

  Een 45-jarige man is donderdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeval met zijn paraglider. Hij werd verrast door de wind en kreeg zijn toestel niet meer onder controle waarna hij neerstortte. Dat gebeurde op de oprit van zijn buurman. Het slachtoffer zou verschillende breuken hebben opgelopen. “Hij heeft nochtans heel wat ervaring”, klinkt het in de buurt. “Hij was enorm gepassioneerd.”