Veel jongens hadden hun online ontmoeting met de man op YouTube geplaatst. Enkele van die video's werden meer dan honderdduizend keer bekeken. De pedofiel is zo ongewild een internetster geworden.
Volledig scherm
Veel jongens hadden hun online ontmoeting met de man op YouTube geplaatst. Enkele van die video's werden meer dan honderdduizend keer bekeken. De pedofiel is zo ongewild een internetster geworden. © De Morgen

YouTube-pedofiel krijgt vier jaar cel

Yves D.N. (61) uit Haaltert is vandaag door de Dendermondse rechter veroordeeld tot vier jaar cel, waarvan twee jaar met probatie-uitstel. De man stond terecht voor aanranding van minderjarigen via een chatbox. Hij benaderde de jongeren online en probeerde hen er dan onder meer van te overtuigen om hun kledij uit te trekken.

  1. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
    Streamz

    Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

    Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).