Topadvocate Annelies Verlinden (CD&V) tijdens de eedaflegging bij Koning Filip. (01/10/2020)
Volledig scherm
PREMIUM
Topadvocate Annelies Verlinden (CD&V) tijdens de eedaflegging bij Koning Filip. (01/10/2020) © Photo News

Wrevel binnen CD&V om minister die nooit verkozen wou worden

Met topadvocate Annelies Verlinden (42) als minister van Binnenlandse Zaken kiest CD&V-voorzitter Joachim Coens voor radicale vernieuwing. Niet iedereen binnen zijn partij is daar blij mee.

58 reacties

 • Chris Hom

  2 jaar geleden
  Een veel voorkomend fenomeen op de federale diensten maw "zoon/dochter van" of "wie kent wie" zonder ervaring of de nodige bekwaamheid een mooie betrekking laten bekleden en ze omringen met bekwame mensen achter de schermen ! Alles draait om macht en geld en zo zit de "juiste" persoon op de juiste plek indien t nodig blijkt. Het zijn niet altijd de bekwaamste mensen die beloond worden !
 • Ludo Verbueken

  2 jaar geleden
  Op de manier dat de regering is gemaakt daar ben ik radicaal tegen maar niet voor de nieuwe gezichten dat werd wel eens tijd dat de oude garde verdwijnt nieuw volk nieuwe ideeën
 • Catman Joost Rhodium

  2 jaar geleden
  @ Johan Thomas: ga zelf eens voor de spiegel staan en scheer niet iedereen ovet dezelfde kam! Er zijn wel degelijk veel mensen die gespaard hebben door te werken!!
 • Luciano Padua

  2 jaar geleden
  Wat voor een vrouw is mij dat? Minister worden zonder verkozen te zijn geweest. Laat de verkiezingen vallen want jullie doen toch wat jullie willen. Daarmee zou heel veel geld gespaard worden en veel mensen gelukkig maken.Personen worden minister zonder ooit verkozen te zijn geweest.
 • piet goethals

  2 jaar geleden
  vertel er eens bij op welke manier ze de 800.000 arco gedupeerden en de naar schatting 2,5 miljoen erfgenamen (kinderen, kleinkinderen...) ervan opnieuw in de zakken gaan zitten met nieuwe belastingen. Nieuwe partij oprichten: ARCO, heb direct 2,5mijloen stemmen, toch? Of vergeten de mensen zo gemakkelijk.