Wouter Beke, CD&V Voorzitter
Volledig scherm
Wouter Beke, CD&V Voorzitter © Photo News

Wouter Beke: "Brussels burgemeester Close verantwoordelijk voor fouten politie"

CD&V partijvoorzitter Wouter Beke vindt dat de Brusselse burgemeester Philip Close uiteindelijk verantwoordelijk is voor de fouten die door de politie gemaakt zijn tijdens de rellen van afgelopen zaterdag. "De burgemeester is altijd politiek verantwoordelijk voor de tussenkomst van de politie", zei Beke in De Afspraak.

52 reacties

 • Rik Bogaert

  5 jaar geleden
  Beke, ge zijt weer bezig samen met al uw poenscheppers de waarheid niet aan het licht te brengen! Wees eerlijk, en zeg zoals het is, zwartzakken buiten, en alles is opgelost!
 • Eric Van Gestel

  5 jaar geleden
  Beke ... Vanaf hij ergens aanvoelt dat hij - vanuit een veilige bescherming - iemand kan neerhalen zonder veel moeite te doen - gewoon kritiek leveren om zelf op de voorgrond te komen - dan is hij daar toch wél zeker ! Je moet toch houden van die man ...
 • Johny vanderlinden

  5 jaar geleden
  Dat is het resultaat van uwen kop altijd in het zand te steken, en met nep oplossingen af te komen, alleen de politiek is hier voor verantwoordelijk, ook uw garde slimmeke.
 • Jan Huysmans

  5 jaar geleden
  Beke is al niet veel beter dan Close. Beke ziet eveneens een oplossing in buurtpolitie en straathoekwerking. Pamperbeleid dus. Als we voor alle bevolkingsgroepen locale politie moeten hebben en straathoekwerking dan zijn we failliet.
 • follie been

  5 jaar geleden
  De burgemeester is ook verantwoordelijk voor die rellen maar Jambon ook die nog meer