Stephanie getuigt over wat cocaïegebruik gedaan heeft met haar neus.
Volledig scherm
PREMIUM
Stephanie getuigt over wat cocaïegebruik gedaan heeft met haar neus. © Getty/ID/Sandra Van Watermeulen

Wouter (30) en Stefanie (34) verloren hun neustussenschot door cocaïne: “Plots kwamen er vel en bot uit mijn neus”

“‘Als u zo doorgaat, rot uw neus volledig weg’, zei de dokter.” Ex-gebruikers Stefanie (34) en Wouter vertellen hoe ze te horen kregen dat hun cocaïnegebruik hun neustussenschot deed wegrotten en welke complicaties dat met zich meebrengt.

 1. Spanningen lopen hoog op tijdens begrotingsgesprekken: “Als het zo moet, kunnen we in mei ook naar de verkiezingen”
  UPDATE
  113

  Spanningen lopen hoog op tijdens begrotings­ge­sprek­ken: “Als het zo moet, kunnen we in mei ook naar de verkiezin­gen”

  De begrotingsonderhandelingen tussen de federale topministers hebben nog geen resultaten opgeleverd, integendeel. Tijdens een hitsige discussie over kernenergie werd Ecolo-vicepremier Georges Gilkinet nerveus: “Als het zo moet, kunnen we in mei ook naar de verkiezingen.” Dat melden verschillende Franstalige kranten. Het kabinet van Gilkinet weigert commentaar te geven over het incident aan de redactie van HLN, maar verschillende bronnen nuanceren zijn uitspraak.
 2. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.
 3. UGent bespaart 22 miljoen, maar management krijgt “extra vergoedingen” van in totaal 470.000 euro bruto per jaar
  PREMIUM

  UGent bespaart 22 miljoen, maar management krijgt “extra vergoedin­gen” van in totaal 470.000 euro bruto per jaar

  Universiteit Gent spant fors de broekriem aan, maar niet voor iedereen. De Gentse universiteit moet ruim 22 miljoen euro besparen. Zo wordt er bijvoorbeeld in de administratie en kinderopvang gesnoeid. Zit niet in het pakket: 470.000 euro aan bruto bestuursvergoedingen voor het management, waaronder maandelijks 5300 euro bruto voor rector Rik Van de Walle - bovenop zijn loon, zegt de vakbond. Hoe kan dat? En hoe rechtvaardigt de rector dat zelf?