Getty Images/iStockphoto
Volledig scherm
PREMIUM
© Getty Images/iStockphoto

Wout (21) stuurt regelmatig dickpics, ook naar onbekenden: “Dit heb ik in de aanbieding. Als je wil, sta ik tot jouw beschikking”

“Natuurlijk is het risicovol wanneer ik een foto van mijn penis naar iemand stuur. Maar dat weegt niet op tegen de kick die ik ervan krijg.” Dat zegt Wout (21), een schuilnaam. Van tijd tot tijd stuurt hij een foto van zijn geslachtsdeel via sociale media. Vooral naar mannelijke vrienden, zegt hij, maar soms ook naar mensen die hij niet kent. “De laatste stuurde ik vorige week, mét succes.”

5 reacties

 • Gino Denil

  1 maand geleden
  Als de inhoud niet deugt probeert men te verleiden met de verpakking. En wie daar in trapt komt bedrogen uit.
 • Geert Van den Berghe

  1 maand geleden
  Moest je weten hoeveel er dit doen zowel mannen als vrouwen, je zal nogal ogen trekken.
 • Chantal Geerts

  1 maand geleden
  In wat voor wereld leven wij eigenlijk,moeten onze kinderen en kleinkinderen opgroeien met dit soort onzin,als je al een foto moet sturen van je geslachtsdelen,dan mankeert er toch iets in de bovenkamer Zenne,en het is nu niet dat een penis zo een schoon lichaamsdeel is he😁
 • kathy peers

  1 maand geleden
  Als Jr zoiets doet wees dan niet flauw en toon jezelf helemaal want het is niet alleen dat piemeltje dat belangrijk is , het is het totaalpakket.
 • Renée Schietekat

  1 maand geleden
  Als je daar een kick van krijgt is het raadzaam om een goede psychiater te zoeken voor het te laat is. Triestige figuur.
 1. Kind aan huis bij sjeiks in het Midden-Oosten en sterren van Hollywood, maar in ons land is Amerikaanse topchef niet welkom: “Intussen loopt ons nieuwe restaurant wel elke avond vol”
  PREMIUM

  Kind aan huis bij sjeiks in het Mid­den-Oos­ten en sterren van Hollywood, maar in ons land is Amerikaan­se topchef niet welkom: “Intussen loopt ons nieuwe restaurant wel elke avond vol”

  Karen Shu (38) is de wanhoop nabij. Al anderhalf jaar wacht de Amerikaanse topchef op een verblijfsvergunning in ons land. Na de zoveelste weigering vreest ze het ergste, en dat terwijl haar nieuwe restaurant in de Antwerpse Brederodebuurt elke avond volloopt: “Zo’n lijdensweg, en toch lijk ik er geen vat op te hebben.”
  Antwerpen
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.
 3. Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen
  Gouden Formule 1
  6

  Red Bull domineert, Alonso scoort stevig: de eerste speeldag van de Gouden Formule 1 onder de loep genomen

  Max Verstappen strandde in de GP van Saudi-Arabië na een knappe inhaalrace op de tweede plaats. Enkel ploegmaat Sergio Pérez bleef uit zijn greep. Had jij dit voorspeld? Ga dan nu aan de slag voor de volgende GP in Australië en de rest van het seizoen: met de Gouden Formule 1 kan jij immers het beste raceteam samenstellen en zo kans maken op de hoofdprijs van maar liefst 4.000 euro.