illustratiebeeld
Volledig scherm
PREMIUM
illustratiebeeld © REUTERS

Wordt reizen duurder met alleen nog TUI aan boord?

Moeten we vrezen dat reizen duurder wordt? Als ook de Belgische afdeling van Thomas Cook over de kop zou gaan, blijft hier alleen nog TUI als grote speler over. Al zou dat monopolie reizen niet perse duurder maken, zo menen experts.

33 reacties

 • Jörgen De Wit

  3 jaar geleden
  Ik reis al jaren met Tui.nl het vroegere Arke.nl en ik ben daar heel tevreden over. Trouwens in België spreken ze je standaard in het Frans aan en mag je blij zijn dat je mee mag, althans dat gevoel heb je op Zaventem. Op Schiphol ben je een "gast" en behandelen ze je ook zo.
 • vangeel guido

  3 jaar geleden
  De.paradijsen worden weer goed gevuld. En ben je net nu op reis ben je het dubbele kwijt.De CEO zal geen boterham minder eten.
 • Dirk Mortier

  3 jaar geleden
  Vertrek vanuit Amsterdam. Nu in Mexico, 700€-goedkoper pp.dan vanuit Brussel .
 • René Gerrets

  3 jaar geleden
  Tui nooit meer, net voor het inchecken geven ze mijn extra betaalde tickets weg aan mensen voor mij in de rij. En klacht ingediend maar nooit iets van gehoord.
 • danny janssens

  3 jaar geleden
  TUI en Ryanair zijn de volgende kandidaten om Cook te volgen
 1. Procureur-generaal ontkent wraakactie tegen topadvocaat Walter Van Steenbrugge: “Wettelijke plicht van OM om raadkamer te laten oordelen”
  21

  Procureur-generaal ontkent wraakactie tegen topadvo­caat Walter Van Steenbrug­ge: “Wettelijke plicht van OM om raadkamer te laten oordelen”

  De Gentse procureur-generaal Erwin Dernicourt heeft gereageerd op de aantijgingen van advocaat Walter Van Steenbrugge. Van Steenbrugge werd eind deze week genoemd in een drugszaak. Hij wordt beschuldigd van deelname aan een criminele organisatie. Van Steenbrugge vermoedt een wraakactie van eerste advocaat-generaal Francis Clarysse, maar zijn overste ontkent met klem. “Deze vraag tot verwijzing werd niet opgesteld door eerste advocaat-generaal Francis Clarysse en hij nam daartoe ook geenszins de beslissing.”
 2. Pieter-Jan (29) wil Kanaal oversteken met supboard om onderzoek naar zeldzame kanker te steunen: “Als ik er geraak, zou het al fantastisch zijn”
  Knokke-Heist

  Pie­ter-Jan (29) wil Kanaal oversteken met supboard om onderzoek naar zeldzame kanker te steunen: “Als ik er geraak, zou het al fantas­tisch zijn”

  Knokke-Heistenaar Pieter-Jan Buekens (29), huisarts in opleiding, staat voor de sportieve uitdaging van zijn leven. De man wil het het kanaal van Frankrijk naar Engeland over suppen ten voordele van een fonds dat wetenschappelijk onderzoek omtrent eierstokkanker financiert. In april vorig jaar stierf de zus van een studiegenoot aan het kleincellig ovarium carninoma.
 3. Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaargewond
  ANTWERP PRIDE

  Man in kritieke toestand afgevoerd na overdosis op Antwerp Pride, ook vrouw zwaarge­wond

  Het Love United Festival op de Zuiderkaaien, afsluiter van de Antwerp Pride, is gisterenavond rond half tien verstoord door een incident. Een man en een vrouw werden er plots onwel na een overdosis. De man werd daar gereanimeerd en is in kritieke toestand afgevoerd. “Mogelijk gaat het om een drugsgerelateerd ongeval, maar dat is nog niet zeker. We hebben de muziek even stilgelegd en ons publiek gewaarschuwd voor de gevaren”, zegt de organisatie. Volgens de politie gaat het vrijwel zeker om een overdosis.