Worden drugs in beeld verhandeld tijdens livegesprek VTM NIEUWS? “We gaan dat verder onderzoeken”

Terwijl VTM NIEUWS-journalist Ken Van Beversluys donderdagavond live verslag uitbrengt vanop het Astridplein, geven rechtsonder in beeld enkele mannen iets aan elkaar door.

 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Minister Dalle wil nadenken over ‘Dag van de Jongeren’, maar stelt aan JEZ! één voorwaarde
  5

  Minister Dalle wil nadenken over ‘Dag van de Jongeren’, maar stelt aan JEZ! één voorwaarde

  De acht jongeren achter JEZ!, de opvolger van Rode Neuzen Dag, gingen deze middag op bezoek bij Vlaams minister van Jeugd Benjamin Dalle (CD&V). Dat deden ze nadat ze hem een open brief hadden geschreven waarin ze vroegen om een eigen feestdag. Of die Dag van de Jongeren er ook echt komt, moet nog blijken. Als JEZ! aan één voorwaarde voldoet, wil de minister het op de politieke agenda zetten. Daarnaast kwam Dalle ook nog even terug op het uitblijven van de indexering van de werkingsmiddelen van de jeugdsector, wat tot onvrede leidt.