Jongeren tijdens La Boum in het Ter Kamerenbos in Brussel.
Volledig scherm
PREMIUM
Jongeren tijdens La Boum in het Ter Kamerenbos in Brussel. © Getty Images

Woordvoerder 'La Boum 2': “Als iemand beslist dat hij liever sterft aan Covid dan aan eenzaamheid: waarom zou dat niet mogen?”

De woordvoerder van het team achter La Boum 2 is dinsdag urenlang verhoord door de politie. Speurders verdenken hem van het oprichten van een privémilitie en aanzetten tot geweld. De man, die intussen weer op vrije voeten is, voelt zich niet aangesproken door die beschuldigingen: “Ik organiseer helemaal niets.”

153 reacties

 • Wilm VanRoy

  1 jaar geleden
  Moet niet alles wat georganiseerd wil worden aangevraagd worden? Zijn er dan geen gegevens van de organisator bekend? Niet aangevraagd/ geweigerd dikke boete en overtredingen. iedereen ter plaatse mega boete opleggen. Zelfs de ouders aanspreken dat ze mogen bijdragen voor het evt onozele gedrag van hun kinderen (ook al zijn ze meerderjarig). Soms vraag ik mij echt af of de regels en wetten altijd in 1 richting draaien en niet voor iedereen blijkt te gelden.
 • Tine Dem

  1 jaar geleden
  Wat zijn dat voor onnozelaars. Heeft Covid hun hersenen aangetast ?
 • Michel Philippe

  2 jaar geleden
  Gans die zaak is te herleiden tot egoïsme. Het wordt stilaan glashelder dat het risico op ziekte door corona toeneemt met de ouderdom. Dus doe maar uw goesting. Dat ze ondertussen zorgen voor de verspreiding van het virus bij kwetsbaarder mensen dan zij zelf zal hen een zorg zijn. Grote verwende egoïsten.
 • rafaela Leconte

  2 jaar geleden
  Als iemand beslist om aan corona te sterven, gaat die persoon dan ook zijn medische kosten betalen of moet de ziekteverzekering en hospitalisatieverzekering de kosten betalen?? Je kan toch niet verlangen dat de maatschappij voor deze kosten moet opdraaien??
 • rik casteleyn

  2 jaar geleden
  Hoeveel geld heeft de organisator gekregen van de regering om geen evenement meer in te richten . Een grote premie om voor geen onrust meer te zorgen ! Zo lost de Brusselse regering dat op .
 1. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.