Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Joel Hoylaerts/Photo News

Woningmarkt koelt wat af: huis kost nu gemiddeld 330.000 euro en flat 262.500 euro

Notaris.be pakt vandaag uit met de vastgoedcijfers van 2021. Daaruit blijkt dat een Vlaams huis in een jaar tijd nog eens 7,6 procent duurder werd en nu gemiddeld 329.747 euro kost. Voor een appartement betaal je 262.414 euro (+5,7 procent). “Sinds het laatste trimester is er wel een kentering in het goedkoopste segment en dat stemt voorzichtig positief”, klinkt het.

 1. Marie (10) knipt 32 centimeter van haar paardenstaart als cadeau voor mama Lien (37), die herstelt van borstkanker: “Veel beter dan een tekening, toch?”
  PREMIUM

  Marie (10) knipt 32 centimeter van haar paarden­staart als cadeau voor mama Lien (37), die herstelt van borstkan­ker: “Veel beter dan een tekening, toch?”

  Haar hele jonge leventje had Marie Vannieuwenborg (10) uit Kuurne gespaard voor haar lange paardenstaart, maar deze week ging de schaar er toch in. 32 centimeter werd er afgeknipt, zodat Think Pink er een pruik kan van laten maken voor ‘andere zieke mama’s’. Haar eigen mama, Lien Huysentruyt (37), is net hersteld van borstkanker. “Ik wilde haar graag een cadeautje geven, omdat ze zo erg ziek is geweest en ik haar graag zie”, zegt Marie.
  Kuurne
 2. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.