Wolkbreuken zetten Vlaamse straten blank - meerdere huizen getroffen door bliksem

Verschillende plaatsen in Vlaanderen werden gisterenavond getroffen door een zware storm. Blikseminslagen en hevige regen zorgden voor zware wateroverlast. Straten kwamen blank te staan, kelders liepen onder en verscheidene huizen werden getroffen door de bliksem.

47 reacties

 • Louis Heyens

  4 weken geleden
  en waar blijft het water van de autostrades of van de grote parkings van de supermarkten of ... Gaat dat in de fameuze WADI's ?
 • albert de neve

  4 weken geleden
  Politiekers, Beter iemand met minder verstand die het gebruikt dan een met zogezegd veel verstand maar niet gebruikt tenzij om de bevolking op te livhten
 • joseph Leysen

  4 weken geleden
  inderdaad sluit kanalen en rivieren aan op wachtbekkens, dat kan toch niet het grote probleem zijn. En voor het watertekort kan men beter toch eens iets doen aan de lekken in de drinkwaterleidingen. Dit laatste vooral kost veel geld maar binnen 10 jaar zal het nietsdoen nog veel meer kosten.
 • marleen verkest

  4 weken geleden
  Hoezo water te kort
 • Marc Ruys

  4 weken geleden
  het grootste probleem is dat men in de jaren 60 met ruilverkaveling begon grote akkers met rechte water afvoer kanalen , die die voeren het water te snel af , voeg daarbij dat de landbouwers alt maar zwaardere machines gebruiken die de grond vast rijden de beton en grote dampartijen en je heb een antwoord op de problemen van nu