Wouter Vandenhaute.
Volledig scherm
Wouter Vandenhaute. © Jan Aelberts

Woestijnvis-baas Wouter Vandenhaute (55) krijgt rijverbod en geldboete voor dronken rijden

Wouter Vandenhaute (55) is in de Leuvense politierechtbank veroordeeld tot twee maanden rijverbod en 1.600 euro boete voor rijden onder invloed. Hij moet ook medische en psychologische proeven afleggen om opnieuw te mogen sturen. 

38 reacties

 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Je vraagstelling is absurd, Raoul Hoylaerts. Je kan het ook stellen met 10 pinten op. Of dat je aan het telefoneren bent. Of dat je er met je gedachten niet bij was.
 • Wim Stockmans

  5 jaar geleden
  Het is niet de eerste keer en ook nlet de twaalfde keer dat Wouter dronken rijd maar het is de hoogste tijd dat hij tegen de lamp loopt alvorens er slachtoffers vallen
 • Bruno-Pierre Claus

  5 jaar geleden
  Iedereen maakt toch eens fouten!?!
 • Raoul Hoylaerts

  5 jaar geleden
  als je ziet wat sommigen in het verkeer uithalen,denk je soms dat er meer bezopen rondrijden dan nuchter.straal moet je natuurlijk niet rondrijden,maar als je 3 pinten op hebt ben je'dronken'punt.niet in realiteit maar voor de wet.stel,ik rijd een voetganger dood die zonder kijken voor men auto overloopt.maakt het enig verschil of ik nu 3 pinten op had of niet?
 • Johan De Clercq

  5 jaar geleden
  Onverantwoord,of een moment van zwakte......
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Hoogrendementsglas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?
  Livios

  Hoogrende­ments­glas isoleert tot 12 keer beter dan enkel glas: hoeveel bespaar je op energie door je ramen te vervangen?

  Willen we de klimaatdoelstellingen halen, zullen we allemaal in actie moeten schieten. Jij kan onder meer je steentje bijdragen door je verouderde woning energiezuinig te renoveren, denk bijvoorbeeld aan het isoleren van je dak of gevel of plaatsen van hoogrendementsglas. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar óók voor je portemonnee. Bouwsite Livios zocht uit hoeveel je kan besparen door je oude ramen te vervangen en welke premies je daarvoor kan aanvragen.
 3. Vis uit blik: gisteren nog ouderwets, vandaag super trendy. “Ze heroveren stilaan hun plaats in de culinaire wereld”
  PREMIUM

  Vis uit blik: gisteren nog ouderwets, vandaag super trendy. “Ze heroveren stilaan hun plaats in de culinaire wereld”

  Misschien hebt u nog een blikje sardines of makreel in de voorraadkast staan? Dan bent u hipper dan u dacht. Want hoe ouderwets ook, vis uit blik is trendy. Filmpjes van aperoplanken met geopende blikjes tonijn of inktvis zijn een hype op TikTok, uitgeverijen pakken uit met gespecialiseerde kookboeken en handelaars zien hun verkoop vervijfvoudigen. Kortom, tijd voor een blik op blik.