Woeste vrouw gaat helemaal los op wagen van manlief

VideoEen filmpje van een ruziënd koppel op de Grote Markt van Diest gaat momenteel viraal. Aanvankelijk vallen er enkel wat woorden, maar daarna escaleert het volledig. Eerst pakt de vrouw een zak met kledij en kiepert ze die op straat uit. Terwijl de man alles terug bij elkaar zoekt, slaan bij de furie de stoppen helemaal door. De vrouw opent de gitaarkoffer van de man, klimt op een auto en slaat het instrument én de voorruit van de wagen stuk. De filmer steekt zijn verwondering, terwijl hij de beelden schiet, niet onder stoelen of banken. Of het bizarre tafereel al dan niet in scene is gezet, blijft voorlopig een raadsel in Diest.

 1. Crisiscentrum roept op om te blijven telewerken: "Niet altijd eenvoudig, maar blijft een van allerbelangrijkste maatregelen”

  Crisiscen­trum roept op om te blijven telewerken: "Niet altijd eenvoudig, maar blijft een van allerbe­lang­rijk­ste maatrege­len”

  Telewerken blijft een van de “allerbelangrijkste maatregelen” om de coronapandemie onder controle te houden. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht dinsdag benadrukt op de persconferentie van het Crisiscentrum. “Het is onder andere door jullie thuiswerk dat we in staat zijn om scholen en winkels open te houden en om binnen enkele weken en maanden perspectief te bieden aan de horeca en zovele andere sectoren.”
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan