BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Wintersolden waren geen succes

De wintersolden die nog lopen tot 31 januari, zijn geen succes geweest. Dat stelt Mode Unie, de federatie voor de zelfstandige modedetailhandel, in een persbericht. Gemiddeld verkochten zelfstandige modehandelaars 7 procent minder solden in vergelijking met de wintersolden van vorig jaar.

16 reacties

 • Jan Verstrepen

  4 jaar geleden
  Solden soms duurder dan voor de solden en als je niets nodig hebt moet je ook niets kopen, ze kunnen hun brol misschien gaan verkopen daar waar ze het laten maken, maar ja daar verdienen die mensen niets en kunnen dus ook niets kopen.
 • Dirk Vregels

  4 jaar geleden
  Directeur Isolde Delanghe van Mode Unie moet eens door winkelstraten in Nederland lopen en shoppingcenters in Frankrijk bezoeken en luisteren hoeveel mensen er vlaams spreken. Dan ziet ze direkt dat het aankoop gedraag hetzelfde is en enkel het land van aankoop anders is.
 • Sebastian Peeters

  4 jaar geleden
  De klimaatjongeren laten hun winkelwaren liever tot aan hun voordeur brengen met de koerierdienst. Ze kunnen dan op hun gemak eens passen, een selfie nemen en de helft weer met dezelfde koerierdienst naar het magazijn terugsturen.
 • Eric De landtsheer

  4 jaar geleden
  Schuld van het weer, niet omdat de steden onbeeikbaarder worden, er geen openbaar vervoer is dat naar behoren functioneert, en online het aanbod onbeperkt is?
 • marijke deruyck

  4 jaar geleden
  Er is gewoon overaanbod, ook buiten de solden.