AFP
Volledig scherm
© AFP

Winnaar 21 miljoen euro met Euromillions heeft zich nog niet gemeld

De Belg die op 31 augustus meer dan 21 miljoen euro heeft gewonnen met EuroMillions, heeft zich nog niet gemeld. Aangezien de winnaar niet online heeft gespeeld, moet er dus ergens nog een biljet met de juiste nummers en sterren liggen... “De winnaar kan zich melden tot 20 weken na de trekking”, zegt Joke Vermoere van de Nationale Loterij.

13 reacties

 • Geert Coussement

  1 maand geleden
  Sinds de start van EuroMillions in 2004 hebben in totaal al 39 (dus geen 35) Belgen de jackpot (of een deel ervan) gewonnen
 • Daniel Wouters

  1 maand geleden
  Normaal het lottopunt waar het formulier is ingevuld word ook op de hoogte gebracht dacht ik op die manier weet men uit welke regio het komt.
 • Jacqueline Vink

  1 maand geleden
  Waarom terug in de pot voor het een nog hoger bedrag te laten worden voor de volgende winnaar, ipv de kleinere dan iets groter te maken. En nog beter zou zijn dat geld te schenken aan echte goeie doelen!!!
 • Carin Desmet

  2 maanden geleden
  Ben kandidaat voor slechts 1 miljoen de rest verdelen onder andere winnaars van deze trekking
 • Hendrik Somers

  2 maanden geleden
  Het was misschien een multitrekking formulier van iemand in de getroffen zuiderse regio, en mee weggespoeld... Mocht de winnaar zich niet melden, zou het mooi zijn van lotto om het te spenderen aan steun daarginds.
 1. EuroMillions, Lotto of toch Win for Life? Wiskundeprof berekent bij welke loterij je meeste kans maakt op winst
  PREMIUM

  EuroMilli­ons, Lotto of toch Win for Life? Wiskunde­prof berekent bij welke loterij je meeste kans maakt op winst

  Winnen met Lotto, EuroMillions, Subito of Win for Life is de droom van velen. Voor een vrouw uit Oost-Vlaanderen werd het werkelijkheid. Zij won de Lotto-jackpot van maar liefst 4 miljoen euro. Professor en wiskundige Rudi Penne rekent na hoe groot je winstkansen én rendement - of moeten we zeggen verlies? - zijn bij dergelijke kansspelletjes. “De kans dat je omkomt bij een aardbeving is zes keer groter dan dat je EuroMillions wint.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?