Een wagen is de voorbije nacht ingereden op een elektriciteitskast en het gevelraam van Maison Melanie tegenover de kerk van Burst (Erpe-Mere).
Volledig scherm
Een wagen is de voorbije nacht ingereden op een elektriciteitskast en het gevelraam van Maison Melanie tegenover de kerk van Burst (Erpe-Mere). © Koen Moreau

Winkel amper een maand open: dronken chauffeur knalt met auto tegen vitrine

BurstEen wagen is de voorbije nacht ingereden op een elektriciteitskast en het gevelraam van Maison Melanie tegenover de kerk van Burst (Erpe-Mere). Een raam kwam los uit de gevel en de verkeerslichten vielen uit.

1 reactie

 • Alfons Thijs

  5 jaar geleden
  Is toch een droom voor iedere beginnende zelfstandige? Kassa kassa
 1. Bus met Britse joden kwam naar Antwerpen om te bidden met geloofsgenoten; chauffeur (69) verongelukt en tiener in levensgevaar
  Update

  Bus met Britse joden kwam naar Antwerpen om te bidden met geloofsge­no­ten; chauffeur (69) veronge­lukt en tiener in levensge­vaar

  In Antwerpen is zondagochtend rond 3.30 uur een zwaar ongeval gebeurd met een Britse minibus. De 67-jarige bestuurder kwam om. Zestien andere inzittenden raakten gewond. Een 15-jarige jongen is in levensgevaar. De Britse chauffeur Shimon Siegel verzorgt een regelmatige busdienst tussen de joodse gemeenschap in Londen en de orthodoxe gemeenschap van de grote rabbijn Leibush in Antwerpen. Het gezelschap was op de terugweg naar Londen toen het ongeval gebeurde.
 2. INTERVIEW. Nooit meer meer weer met Frank Deboosere: “Ik heb het er moeilijk mee gehad, maar nu ben ik er klaar voor. Tenminste: dat hoop ik”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Nooit meer meer weer met Frank Deboosere: “Ik heb het er moeilijk mee gehad, maar nu ben ik er klaar voor. Tenminste: dat hoop ik”

  Na 36 jaar is de carrière van Frank Deboosere (64) op de VRT afgelopen. Vanavond bracht hij zijn laatste weerbericht en vrienden en collega’s wuifden hem uit in een tv-special. Eén van de meest vertrouwde gezichten van Vlaanderen verdwijnt zo van het scherm, maar niet zonder afscheidsinterview. Van schrik voor het zwarte gat over het ‘Deboosere-bakkes’ tot zijn softie-imago. “Mensen denken dat ik een soort pater ben die alleen rauwe selder eet en niks anders drinkt dan water. Maar wie zegt dat dat klopt?”