Enkele winnaars, met in het midden Winni (76) en Eddy (77), die 866.043 euro hebben gewonnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Enkele winnaars, met in het midden Winni (76) en Eddy (77), die 866.043 euro hebben gewonnen. © Photo News

Wij spraken met zes EuroMillions-winnaars uit Olmen: “Wat gaan wij ermee doen? We hebben eigenlijk alles al”

Sandra en haar mama deden allebei mee, en wonnen samen 1,7 miljoen euro. “We hebben al zoveel miserie meegemaakt”, huilen ze van blijdschap. Maria zal een appartement kopen, zoals haar overleden man haar gevraagd had. “De kinderen zullen eindelijk een playstation 5 krijgen, dat kan er nu wél af”, zegt een papa van vijf. “En mijn zoon krijgt een aangepast vervoersbusje, omdat hij mindervalide is.” Het was gisteren groot feest in Olmen, in de Kempen, want 165 mensen zijn daar plotsklaps 866.043 euro rijker geworden. Onze reporter trok naar krantenwinkel ‘De Pershoek’, waar een paar flessen met bubbels werden gekraakt.

133 reacties

 • Stefaan Maes

  2 maanden geleden
  Leuk dat het voor een grote groep is .
 • Fons Heylen

  2 maanden geleden
  Dit zou eigenlijk steeds zo moeten zijn , …véél winnaars met elk een beetje geluk …tot 1 mio euro in plaats van één winnaar met +100 mio.
 • Jo Peeters

  2 maanden geleden
  Iedereen wil winnen maar daarvoor moet je meedoen! Ik doe dat nooit dus kan ik ook niet winnen. Goed dat zoiets in een klein dorp gebeurt dan zijn er veel gelukkigen maar het zal moeilijk zijn om het geheim te houden. Zo een meevaller kan je niet verstoppen in een kleine gemeenschap.
 • Wim Vanzieleghem

  2 maanden geleden
  Proficiat aan de winnaars!!
 • mark germanus

  2 maanden geleden
  Wat een fantastisch iets dat zoveel mensen een super cadeau krijgen. Een echt mirakel, ik wens ze allemaal het beste toe en nog veel geluk.