Carine Russo.
Volledig scherm
Carine Russo. © BELGA

"Wij blijven maar gepest worden, ik ben de wanhoop nabij": moeder van Mélissa reageert op 'verzoeningsbrief' Dutroux

DutrouxDeze week nog stuurt de advocaat van Marc Dutroux zijn veelbesproken 'verzoeningsbrief' naar (de nabestaanden van) zijn slachtoffers. De crimineel wil naar verluidt antwoord geven op vragen die de families nog hebben en wil zijn excuses aanbieden. Voor Carine Russo, de moeder van de omgekomen Mélissa, hoeft die cinema echter niet. "Wij blijven maar gepest worden", klinkt het verontwaardigd.

335 reacties

 • Nadia Hamoudi

  4 jaar geleden
  Procedure straatverbod of contactverbod
 • Peter Nols

  4 jaar geleden
  Binnen 10 jaar weet alleen nog de oude garde, met wiens gezaag de jongere samenleving geen rekening meer zal houden, wie Dutroux was en zal hij dus vrijkomen. En hij zal in de watten worden gelegd wegens de onmenselijkheid die tov hem werd gepleegd. Wedden?
 • fanny steylaerts

  4 jaar geleden
  Hij is nog al eens vrijgelaten geweest. Men zag er een goede mens in, die zijn wagentje terug op het rechte spoor had. Tot wat heeft het geleid? Kindermoorden. En nu terug vrijlaten? Waar zijn ze mee bezig!?
 • Guido Ceuleers

  4 jaar geleden
  Deze advocaat hoort thuis in het beroemde klikje die niets anders doen, dan moordenaars en terroristen verdedigen. Namen hoef ik niet te noemen, wie regelmatig de krant leest, weet wel over wie het gaat.
 • Paul Philippaerts

  4 jaar geleden
  Gerecht en advocatuur de beschermers van de misdadigers. Zij vormen het maffia-syndicaat van het gespuis in Belgie en in het buitenland. Justitie zou zo graag nog al wat eningsinds met belgie te maken heeft berechten, is-ers incluis. En ze kunnen justitie in Belgie nog niet aan.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.