Britt Verbeek ging over de kop en smakte tegen haar voorligger.
Volledig scherm
Britt Verbeek ging over de kop en smakte tegen haar voorligger. © Bollen

Wielrenster (16) valt bij ongeval: chauffeur rijdt door

In Bekkevoort is een bestuurder zaterdagvoormiddag na een ongeval met een groep jonge wielrenners, allemaal tussen de 15 en 17 jaar, gewoon doorgereden. Dat vertelt de 16-jarige Britt, die meteen afgevoerd werd naar de spoeddienst.

81 reacties

 • Guido Volkaerts

  5 jaar geleden
  Vluchtmisdrijf is nooit goed te praten. Wat mij wel opvalt uit die foto is het zoveelste gedrocht dat wordt neergeplant op een gevaarlijke plaats vlak na een onoverzichtelijke bocht en dat alles onder het mum van "verkeersveiligheid". Ons landje staat vol van dat soort gedrochten die het verkeer ter plaatse niet veiliger maken maar in tegenstelling zelfs levensgevaarlijk. Men zou beter eerst eens nadenken en niet zomaar wat paaltjes in de grond verankeren...
 • Chris de Velde

  5 jaar geleden
  Exact gerard: iedereen oordeelt, maar niemand weet WAT er exact gebeurd is. Is er een aanrijding geweest met de auto? Wie had voorrang? Wie heft voorrang afgedwongen? Is de aanrijding bewust gebeurd? Wist de bestuurder dat hij mensen heft doen vallen? Te veel vragen die niet beantwoord worden.
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  Niemand weet wat er daar gebeurd is en de meesten hebben wel een oordeel.
 • Piet van Helsing

  5 jaar geleden
  een deel van de nummerplaat hebben ze kunnen lezen; een 1 en nogiets...
 • Eric Vanovermeire

  5 jaar geleden
  Het blijft verbazingwekkend hoeveel mensen hier weer oordelen zonder de juiste omstandigheden te kennen. Triest. Er is blijkbaar niet aangetoond tot op heden dat de auto wie dan ook geraakt heeft. Dus vluchtmisdrijf ? (ok, dat is hét modewoord dezer dagen). Zijn die mooie meisjes niet gewoon gevallen omwille van die idiote verkeersituatie aldaar ? Wacht in hemelsnaam met oordelen tot je de juiste feiten kent en dan nog. Daar zijn mensen voor aangesteld.