Een uitvaartverzorger haalt het plastic van de kist zodat deze gebruikt kan worden. Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
PREMIUM
Een uitvaartverzorger haalt het plastic van de kist zodat deze gebruikt kan worden. Beeld ter illustratie. © Aurélie Geurts

Wie zijn de mensen die nog altijd de strijd tegen het virus verliezen?

Het gaat de goede kant op met de coronacijfers. Toch overlijden er nog dagelijks meer dan twintig mensen aan de gevolgen van het virus. Wie zijn zij? En hoe kan dat?

24 reacties

 • Marc Vande Wiele

  2 jaar geleden
  Eentje onder de 65.... en alle anderen waren allicht gevaccineerd ! Dus het vaccin werkt perfect
 • Roy De Ridder

  2 jaar geleden
  Wie logisch nadenkt zou tot de conclusie moeten komen dat mensen die deur uit moeten om te werken voorrang zouden moeten krijgen op zij die van thuis uit kunnen werken (leeftijdsgrens overschrijden). Kwestie van het risico te vergelijken En gezond boerenverstand.
 • Daan Roos

  2 jaar geleden
  Politici zet niet alles in op vaccinatie. Het helpt maar niet in de mate dat de producenten beloven! Blijf aub de hygiënische maatregelen en het beperken van contacten handhaven!
 • Jozef Vermeulen

  2 jaar geleden
  Als risicopatiënt krijg ik AstraZeneca en mag ik zelf het inentingsuur kiezen, maar de komende 4 weken is er in het vaccinatiecentrum geen enkele dag vrij om te worden ingeënt. Is dit een grap?
 • Willy van craen

  2 jaar geleden
  Wat is het aantal corona doden in % inwoners vergeleken met andere landen ? Hieraan heb je een beeld van de vroegere en deze regering. Gelukkig hebben we minder ministers van gezondheid dan corona doden.
 1. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  6

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.
 2. Teruggevonden lichaam in Koewacht is vrouw van 64 uit Oostende, kennis (32) van haar is opgepakt in het buitenland

  Teruggevon­den lichaam in Koewacht is vrouw van 64 uit Oostende, kennis (32) van haar is opgepakt in het buitenland

  De vrouw die begin deze week dood werd aangetroffen in het Nederlandse Koewacht, vlak bij de Belgische grens in het Waasland, is een 64-jarige vrouw uit Oostende. Na een intensieve speurtocht heeft de politie nu ook een verdachte kunnen oppakken: een 32-jarige jongeman die het slachtoffer kende. Maar waarom de vrouw dood moest en over de grens gedumpt werd, is nog een vraagteken.