-
Volledig scherm
- © -

“Wie weet op welke plekken we al hadden kunnen spelen, als deze sh*t niet gebeurd zou zijn?”: jonge artiesten moedeloos na nieuwe sluiting cultuursector

Duizenden mensen, 5.000 volgens de politie en 15.000 volgens de organisatoren, gaven vandaag gehoor aan de oproep om in Brussel te protesteren tegen de nieuwe coronamaatregelen die vooral de culturele sector treffen. Veel jonge artiesten worden moedeloos van het zoveelste gecancelde concert en het zoveelste evenement waarop ze hun talent niet kunnen laten zien. Deze nieuwe reeks maatregelen is voor hen een zoveelste obstakel op hun weg naar een doorbraak.

 1. INTERVIEW. Ouders en zussen nemen afscheid van ‘superheld’ Jack (11): “Aan zijn bedje zeiden we nog 200 keer wat een prachtige jongen hij was”
  PREMIUM

  INTERVIEW. Ouders en zussen nemen afscheid van ‘superheld’ Jack (11): “Aan zijn bedje zeiden we nog 200 keer wat een prachtige jongen hij was”

  “Ons Jackske was zo’n fantastisch gul kereltje.” Mama Barbara, papa Philip en zusjes Maya (14) en Olivia (7) vertellen over hun vrolijke voetballer, hun lieve knuffelaar, hun eeuwige grappenmaker. Jack (11) uit Kalmthout stierf nadat hij op school een muurtje op zich kreeg. “Het kind dat zijn hartje krijgt, krijgt niet alleen een sterk, maar ook een heel mooi, positief hart.”
 2. Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1
  Gouden Formule 1
  9

  Tweestrijd bij Red Bull? Of toch die gouwe ouwe Alonso? Bewijs dat jij dé racekenner bent en registreer je team nu voor de Gouden Formule 1

  De eerste twee GP’s van het nieuwe F1-seizoen zitten er intussen al even op. En zo ook de eerste speeldag van de Gouden Formule 1. Betekent dit dat jij te laat bent om jouw droomteam nog in te schrijven? Neen hoor, helemaal niet: ga aan de slag voor de volgende GP in Australië (en de rest van het seizoen) en scoor nog steeds prachtige prijzen.