REUTERS
Volledig scherm
© REUTERS

Wie vals CST of vals PLF voorlegt, zal voor rechtbank gebracht worden - Weyts geen voorstander van algemene mondmaskerplicht in middelbare scholen

Voor het eerst sinds mei liggen er meer dan 2.000 Covid-patiënten in de Belgische ziekenhuizen, van wie 418 op intensieve zorg. De stijgende coronacijfers zorgen ervoor dat verschillende Vlaamse gemeenten striktere coronamaatregelen overwegen. Herlees hier al het nieuws over het coronavirus van dinsdag 9 november.

 1. N-VA reageert op PS-plan met 8 maatregelen “die wél jobs opbrengen”
  13

  N-VA reageert op PS-plan met 8 maatrege­len “die wél jobs opbrengen”

  De N-VA legt acht maatregelen op tafel als reactie op het pakket van dertien maatregelen om de koopkracht te versterken, dat de PS maandag voorstelde en dat volgens de N-VA in geen geval de werkzaamheidsgraad opkrikt. “De grootste koopkrachtstijging voor iemand die een uitkering trekt bestaat er in werk te vinden. Om die vergetelheid van de PS recht te zetten, bieden wij de regering een 8-puntenplan aan om meer mensen aan de slag te krijgen en zo een enorme koopkrachtverhoging te realiseren”, zegt Kamerfractieleider Peter De Roover.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  3

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.