Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Wie vaccinatie weigert, wordt niet opnieuw uitgenodigd: “Het is eten wat de pot schaft”

Er kan in Vlaanderen niet aan vaccinshopping worden gedaan. Die boodschap brachten minister van Volksgezondheid Wouter Beke (CD&V) en Dirk Dewolf, de topman van het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid, deze namiddag op een stand van zaken over de vaccinatiecampagne. “Wie weigert, is zijn plek kwijt en wordt niet opnieuw uitgenodigd”. 

421 reacties

 • lars vandenberge

  1 maand geleden
  Wat een massahysterie. Ok vaccinatie is niet verplicht. Een vaccinatie kaart hopelijk wel. Zonder geen toegang tot horeca, openbaar vervoer, culturele evenementen, reizen enz... Ofwel een negatieve coronatest van max 24 uur oud (en geen snel tests die maar 50% betrouwbaar zijn). Aan u de keuze.
 • Ann Verschueren

  1 maand geleden
  Als ik hier vele reacties lees kan ik besluiten dat mensen misschien veel mondiger zijn geworden tegen vroeger, maar daarom zéker niet verstandiger! Integendeel , de kennis van internet zit in de pc en dus wel niet in hun hoofd!
 • pat Messian

  1 maand geleden
  Als ik niet kan kiezen mogen ze allen de pot op, dan ga ik wel door het leven zonder die spuit, wan dit is zelfs geen vaccin, maar een genetische gemanipuleerd vergif.
 • roger boons

  1 maand geleden
  ik beslis zelf wat ik wil , zo niet hou uw astra rommel .
 • Bart Timperman

  1 maand geleden
  Waarmee worden Beke en Dewolf dan gevaccineerd en al die politiekers en wetenschappers die Astra als veilig verklaren? De enige die het voorbeeld heeft gegeven is Van Ranst. Als ik een medicijn niet veilig acht voor mezelf heb ik het recht dit te weigeren, als ik daarna geen uitnodiging meer krijg heb ik pech maar ik laat me niet opdringen door enkele politiekers die zelf niet zoals van Ranst het goede voorbeeld durven geven!
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?
  Play

  Uitgelegd. Wat is lachgas en hoe gevaarlijk is het?

 2. Man probeert tijdens politieachtervolging auto te stelen
  Play

  Man probeert tijdens politieach­ter­vol­ging auto te stelen