(Archieffoto)
Volledig scherm
(Archieffoto) © ANP

Wie test nodig heeft om te reizen kan vanaf 12 juli mogelijk ook in apotheek terecht

Wie komende zomer wil reizen, nog niet de kans heeft gehad om zich volledig te laten vaccineren en er ook niet toe gekomen is om één van de twee gratis PCR-testen te laten afnemen, zal vanaf 12 juli ook in de apotheek terechtkunnen voor een snelle antigeentest. Dat heeft minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) aangekondigd in de Kamer.

4 reacties

 • Eduard Dierckx

  4 weken geleden
  De snel testen zijn in Zwitserland al lang gemeen goed en betrouwbaarder dan de pcr test. Het EU en Belgisch devies is, waarom het gemakkelijk maken als het ook moeilijk kan! Natuurlijk valt er met de pcr meer geld te rapen dan met de sneltest, capiche!
 • Regina Blanckaert

  1 maand geleden
  De meeste landen vragen een pcr test en de rest telt niet dus daar ben je niets mee
 • Jozef Hendrickx

  1 maand geleden
  Juist aangekomen in hotel in Beieren ,mijn vrouw die al twee keer gevaccineerd is maar nog geen 14 dagen haar 2 de prik heeft gekregen kreeg dadelijk een antigen test aangeboden en gratis . De maximum belastinggrens in Duitsland is 40 % en bij ons 52% maar wij moeten wel voor alles betalen . Leve Vooruit zeker .
 • HUGO Wils

  1 maand geleden
  Er was gezegd dat het niet verplicht was om zich te laten vaccineren.Waarom krijgen zij die nog niet volledig zijn gevaccineerd twee gratis testen om toch te kunnen reizen?Hoe zit dat met diegenen die zich niet willen laten vaccineren?Ik meen te hebben begrepen dat UNIA dit discriminatie vond?