Minister van Onderwijs en Sport Ben Weyts
Volledig scherm
Minister van Onderwijs en Sport Ben Weyts © BELGA

Weyts: "Eén hobby per kind is maar aanbeveling"

Het idee van een hobby per kind is altijd een aanbeveling geweest en was nooit dwingend. Dat heeft minister van Onderwijs en Sport Ben Weyts (N-VA) vandaag verklaard in De Ochtend op Radio 1. Dat is opvallend, want die aanbeveling werd door velen wél als maatregel aangenomen en veroorzaakte vooral bij ouders heel wat kopzorgen.

 1. Bevraging: waarom renoveert u uw woning?

  Bevraging: waarom renoveert u uw woning?

  Gaat u binnenkort renoveren? Heeft u onlangs verbouwd of overweegt u uw woning eens grondig aan te pakken? Masterstudenten aan de Universiteit Hasselt onderzoeken momenteel waarom u die stap zet of overweegt. Doet u dat om minder energie verspillen voor het klimaat of toch vooral om zelf te besparen? Of doet u het gewoon voor uw comfort? En trekken subsidies u over de streep? Daar zijn zij - maar ook onze krant - zeer benieuwd naar. U kan de bevraging hier invullen.
 2. Conner Rousseau bevestigt dat kunstencentrum Vooruit geld krijgt voor naamsverandering
  66

  Conner Rousseau bevestigt dat kunstencen­trum Vooruit geld krijgt voor naamsveran­de­ring

  Voorzitter Conner Rousseau van de partij Vooruit (vroeger SP.A) heeft in De Afspraak bevestigd dat de socialisten geld betaald hebben aan kunstencentrum Vooruit in Gent om van naam te veranderen. Volgens Rousseau is afgesproken “om te delen in kosten van naamsverandering”. Hoeveel betaald is, wil hij niet zeggen. Uit de dading blijkt dat het bedrag lager is dan 100.000 euro, schreven we eerder al.
 1. VS waarschuwen voor gevaren van loopband met deze harde video
  Play

  VS waarschu­wen voor gevaren van loopband met deze harde video

 2. Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails
  Play
  bizarre beesten

  Klunzig schaap gaat viraal met hilarische fails