Francois Machilsen en zijn vrouw Rita Cremers en Gerrit Machilsen en zijn vrouw Annita Winters staan alvast klaar op de Kemmelberg.
Volledig scherm
Francois Machilsen en zijn vrouw Rita Cremers en Gerrit Machilsen en zijn vrouw Annita Winters staan alvast klaar op de Kemmelberg. © Henk Deleu

Westhoek is klaar voor wielerfeest van het jaar: “We verwachten een recordaantal wielertoeristen en hadden ook nooit eerder zoveel vips”

De Westhoek is klaar voor een heus wielerfeest dit weekend. Zaterdag rijden de wielertoeristen hun Gent-Wevelgem – In Flanders Fields, terwijl zondag de profs hun beste beentje voorzetten. In Ieper worden bovendien een heel aantal nevenwedstrijden gereden. “We verwachten een topeditie.”

 1. Roos (39) beschrijft hoe leven als postbode écht is: “Ik kreeg gisteren 4 uur en 13 minuten om 100 pakjes te leveren. Met een kapotte gps”

  Roos (39) beschrijft hoe leven als postbode écht is: “Ik kreeg gisteren 4 uur en 13 minuten om 100 pakjes te leveren. Met een kapotte gps”

  Ze zoekt ander werk, want de emmer is vol. En dat is jammer, klinkt het, want ze doet haar job eigenlijk graag. Toen postbode Roos (39) dinsdag nog maar eens haar veel te krap getimede ronde niet op tijd klaar kreeg, besloot ze haar hart te luchten op Twitter. In een druk gedeeld draadje gaf ze een ontnuchterende inkijk in wat het werk van een postbode écht inhoudt.
 1. Presentator krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona
  Play

  Presenta­tor krijgt het moeilijk bij vernemen dood Maradona

 2. Tientonner van Amazon probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner van Amazon probeert bestelwa­gen van de weg te rammen