West-Vlaamse supermarkt verkoopt illegale geneesmiddelen

De farmaceutische inspectie is een onderzoek gestart naar een Poolse supermarkt in Roeselare. Dat bericht VTM Nieuws. In de supermarkt werden Poolse geneesmiddelen teruggevonden met Poolse opschriften. Dat is in ons land verboden. 

73 reacties

 • Baldr VanHoek

  5 jaar geleden
  Politici hebben het toch toegelaten in andere sectoren al zo'n 17 jaar dat mensen hier uit het buitenland hun gangen konden gaan. Wij moeten onze talen kennen, maar buitenlanders mogen hier doen wat ze willen. Terugvallen op wetgeving terwijl men toch Europa erkent, ze zijn het allemaal wel een beetje kwijt geraakt de wetgever.
 • Patrick Duyck

  5 jaar geleden
  Viviane kijk eens naar de hoeveelheid werkzame stof in de medicijnen van Holland en vergelijk
 • VIVIANE bastenie

  5 jaar geleden
  Aan Patrick Duyck,De medicijnen die ik regelmatig in een Nederlandse supermarkt koop zijn kwalitatief even goed dan die hier 3 keer duurder worden verkocht,dus kom niet af dat goedkopere medicijnen slechter zijn ,oké in sommige andere landen vertrouw ik het ook niet helemaal.Het gaat er mij niet om ,maar je kan niet alles over een kam scheren.
 • Walter De Vuyst

  5 jaar geleden
  Wat wil je ? Poolse werknemers worden uitgebuit door hun West-Vlaamse werkgevers en werken aan een hongerloon van 5 Euro . Hun slaapgelegenheid bestaat meestal uit een rudimentaire barak . Men kan van deze mensen niet verwachten dat ze zich medicatie aanschaffen in een dure Belgische apotheek met zo'n armtierig loon.Ondertussen blijven de West -Vlaamse patroons uitblinken door hun gierigheid.
 • Eddy Bryon

  5 jaar geleden
  Gameverslaving is een ziekte , maar goedkope medicijnen mogen niet ??? Ik denk dat Maggie de pedalen kwijt is !!!
 1. Drugsbaas ‘Bolle Jos’ stuurt zijn kat naar proces: gerechtshof in Luik toch omgevormd tot versterkte burcht
  PREMIUM

  Drugsbaas ‘Bolle Jos’ stuurt zijn kat naar proces: gerechts­hof in Luik toch omgevormd tot versterkte burcht

  De kogelwerende schermen en zwaarbewapende agenten staan klaar in Luik voor het drugsproces met de Nederlandse drugsbaas ‘Bolle Jos’, Jos Leijdekkers (31) in de hoofdrol. Zijn Belgische organisatie met 37 verdachten, onder wie Antwerpenaars Niels D.C. en Jonas W. en de Waaslander Abdessalem B.A., wordt verdacht van de invoer van tonnen cocaïne, wapenbezit en het opzetten van cannabisplantages. In het Luikse dossier is ook een spoor naar de verdwenen ‘drugsoma’ Naïma Jillal. “Haar Polo? In stukken gezaagd en bij het oud ijzer gesmeten.”
  Antwerpen, Luik