West-Vlaamse lijst VITAL geschrapt

 1. Twee verdachten van La Boum geïdentificeerd na opsporingsbericht
  16

  Twee verdachten van La Boum geïdentifi­ceerd na opsporings­be­richt

  In het onderzoek naar de rellen die plaatsvonden naar aanleiding van het nepfestival La Boum 1, op 1 april in het Ter Kamerenbos, heeft de politie twee verdachten geïdentificeerd. Het gaat om twee van de vier mensen naar wie op 30 april een opsporingsbericht was verspreid. Dat meldt VRT Nieuws en het nieuws wordt bevestigd door het Brusselse parket. Het opsporingsbericht is intussen aangepast op de website van de federale politie.
 2. Intussen bijna miljoen mensen op wachtlijst QVAX: hoeveel sneller kan je zo aan vaccin raken? Taskforce Vaccinatie legt uit
  19

  Intussen bijna miljoen mensen op wachtlijst QVAX: hoeveel sneller kan je zo aan vaccin raken? Taskforce Vaccinatie legt uit

  De eerste vaccinatie-uitnodigingen voor het brede publiek worden deze week verstuurd. Met de recordaantallen vaccinaties die de komende weken gepland staan, komt het ‘rijk van de vrijheid’ nu echt in zicht. Wie dat wil, kan zich ook nog altijd op de reservelijst laten plaatsen via QVAX. Bijna een miljoen landgenoten deed dat intussen al. Maar hoeveel sneller kan je op die manier aan een vaccin raken? Gudrun Briat van de Taskforce Vaccinatie legt uit.
 1. André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"
  Play
  Kleine Jongen

  André Hazes spreekt over de gehoorpro­ble­men van zijn vader: "Zijn stem was zo goed maar hij zong vals omdat hij de toon niet hoorde"

 2. Oudste radiopresentator ter wereld (96) stopt na 72 jaar
  Play

  Oudste radiopre­sen­ta­tor ter wereld (96) stopt na 72 jaar