ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Werknemers banksector krijgen eenmalige premie van minimum 250 euro netto

Er is een nieuw sectorakkoord binnen het paritair comité 310, waaronder de werknemers uit de banksector vallen. De sectorbarema’s voor de bedienden worden verhoogd met 0,4 procent en er wordt een niet recurrente nettopremie toegekend van minimum 250 euro. Dat melden de vakbonden ACV Puls, BBTK en ACLVB.

4 reacties

 • Jos Roofthooft

  1 week geleden
  ik dacht dat iedere gelijk was?
 • Jens van den Broeck

  2 weken geleden
  Dat gemoei in lonen, bonusjes naast torenhoge belastingen en overal CAO's... Het doet meer kwaad dan goed. Halveer belastingen, halveer overheidsuitgaven, en stop met moeien overheid!
 • Léon-Bernard Giot

  2 weken geleden
  1 Euro per werkdag dus . . . geen cadeau !
 • Bart De Ryck

  2 weken geleden
  Het is toch weer de banksector. Hebben al een uitstekend salaris en een berg aan verlofdagen. Ze kunnen de tarieven nu weer verhogen en de gewone mens pesten. Wat een klucht, een onzin is dit
 1. Stevige uitbreiding terugbetaling anticonceptiva sinds vorig jaar: bij deze mutualiteiten krijg je nóg meer terug
  Spaargids.be

  Stevige uitbrei­ding terugbeta­ling anticoncep­ti­va sinds vorig jaar: bij deze mutualitei­ten krijg je nóg meer terug

  Voorbehoedsmiddelen beschermen je gezondheid en dragen bij tot je gemoedsrust. De federale overheid heeft daarom de terugbetaling voor anticonceptiva vorig jaar stevig uitgebreid. Onder meer de pil en het spiraaltje zijn op die manier gratis voor vrouwen tot 25 jaar, terwijl iedereen op een volledige terugbetaling van de morning-afterpil kan rekenen. Maar hoe zit het met andere voorbehoedsmiddelen, en hoe doorslaggevend is de keuze van je mutualiteit? Spaargids.be zoekt het uit.