ThinkStock
Volledig scherm
© ThinkStock

Werknemers banksector krijgen eenmalige premie van minimum 250 euro netto

Er is een nieuw sectorakkoord binnen het paritair comité 310, waaronder de werknemers uit de banksector vallen. De sectorbarema’s voor de bedienden worden verhoogd met 0,4 procent en er wordt een niet recurrente nettopremie toegekend van minimum 250 euro. Dat melden de vakbonden ACV Puls, BBTK en ACLVB.

4 reacties

 • Jos Roofthooft

  12 maanden geleden
  ik dacht dat iedere gelijk was?
 • Jens van den Broeck

  1 jaar geleden
  Dat gemoei in lonen, bonusjes naast torenhoge belastingen en overal CAO's... Het doet meer kwaad dan goed. Halveer belastingen, halveer overheidsuitgaven, en stop met moeien overheid!
 • Léon-Bernard Giot

  1 jaar geleden
  1 Euro per werkdag dus . . . geen cadeau !
 • Bart De Ryck

  1 jaar geleden
  Het is toch weer de banksector. Hebben al een uitstekend salaris en een berg aan verlofdagen. Ze kunnen de tarieven nu weer verhogen en de gewone mens pesten. Wat een klucht, een onzin is dit
 1. Beleggen of niet? Budgetexperten leggen uit hoe jij meer uit je budget haalt. “Betaal zoveel mogelijk cash”
  PREMIUM

  Beleggen of niet? Budgetex­per­ten leggen uit hoe jij meer uit je budget haalt. “Betaal zoveel mogelijk cash”

  Beleggen is voor velen een ver-van-mijn-bedshow. Hoe begin je er in godsnaam aan? En wat gebeurt er eens je belegd hebt? Eén ding is zeker: je hebt er (gelukkig) geen miljoenen voor nodig. Gewoon een beetje gezond verstand. Wie er zich liever niet aan waagt, kan ook meer uit zijn budget halen zonder te investeren, door de 50-30-20 regel bijvoorbeeld. Vier budgetexperten geven tips om slim met je budget om te gaan. “Wanneer je wil beleggen, maak dan vooral je huiswerk.”
 2. Klassiek spaarboekje bij grootbank? Dan verdubbelen je spaarcenten na… 636 jaar
  Spaargids.be

  Klassiek spaarboek­je bij grootbank? Dan verdubbe­len je spaarcen­ten na… 636 jaar

  De rente op onze spaarboekjes is al lang geen vetpot meer. Bij de wettelijke minimumrente voor gereglementeerde spaarrekeningen, die de meeste grootbanken hanteren, duurt het liefst 636 jaar vooraleer je spaarcenten verdubbelen. Wie kiest voor spaar- of beleggingsproducten met een hoger rendement, slaagt er mogelijk wel nog in om bij leven zijn kapitaal met 100% te zien aangroeien. Spaargids.be beschrijft hoe dat kan.