Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Photo News

Werknemer AB Inbev opgepakt omdat hij dreigde “iedereen neer te schieten”

Een man uit Luik, geboren in 1987, is maandag van zijn vrijheid beroofd en doorverwezen naar het parket van Luik nadat hij had gezegd dat hij van plan was “iedereen neer te schieten” bij zijn voormalige werkgever, de brouwerij van AB InBev in Jupille. Hij uitte de dreigementen omdat zijn arbeidsovereenkomst niet werd verlengd, aldus het Luikse gerecht.

1 reactie

 • Piet Deroover

  6 maanden geleden
  Geboren in Luik wil niet veel zeggen over de identiteit van de dader. Gelukkig werd erger voorkomen.
 1. WEERBERICHT. Opnieuw grijs, koud, maar wel droog weer, kans op lichte sneeuw in de Ardennen

  WEERBE­RICHT. Opnieuw grijs, koud, maar wel droog weer, kans op lichte sneeuw in de Ardennen

  De onstabiliteit in onze atmosfeer was van korte duur. Al vertaalt dat zich niet in een stralende zon. Want er zit veel vocht gevangen in de onderste luchtlagen, wat leidt tot heel wat lage wolken. Daarnaast voert een noordelijke stroming polaire lucht aan naar ons land. Hierdoor daalt de temperatuur opnieuw naar enkele graden boven het vriespunt. Ten zuiden van Samber en Maas is het opletten voor gladheid (CODE GEEL tot 12u).
 2. Jimmy (31) heeft een budgetmeter, maar moet net méér betalen voor energie: “We durven verwarming nog amper op te zetten”
  PREMIUM

  Jimmy (31) heeft een budgetme­ter, maar moet net méér betalen voor energie: “We durven verwarming nog amper op te zetten”

  Terwijl de dalende energieprijzen de energiefactuur voor de meeste Vlamingen eindelijk wat lichter maakt, zien de meest kwetsbare gezinnen hun factuur met 15 procent stijgen. Zij betalen op dit moment zelfs het allerduurste tarief op de markt. “Met een budgetmeter zou ik snel mijn schuld kunnen afbouwen, werd me gezegd. Maar de kosten lopen alleen maar op”, getuigt Jimmy (31).