De politie van Wemmel heeft menselijke resten gevonden in een tas, in een veld op de grens tussen Wemmel en Jette. Het parket heeft het gerechtelijk labo en de wetsdokter ter plaatse gestuurd, het lichaam is nog niet geïdentificeerd. En in Anderlecht heeft de politie het lijk van een man uit het kanaal gehaald. Het lichaam was zwaar toegetakeld, mogelijk door de schroeven van schepen die op het kanaal varen. Ook over die zaak zijn nog niet meer details bekend.

Wemmel: Menselijke resten in tas gevonden

 1. Tien schooldirecteurs hebben beter idee dan nieuwe teststrategie met sneltests voor onderwijs: “Elke week een systematische speekseltest”
  Kortrijk/Zwevegem

  Tien schooldi­rec­teurs hebben beter idee dan nieuwe teststrate­gie met sneltests voor onderwijs: “Elke week een systemati­sche speeksel­test”

  De directeurs van de tien middelbare scholen binnen de groep Rhizo in Kortrijk en Zwevegem vragen dat er een systematische preventieve speekseltesting wordt uitgerold in het onderwijs. Ze doen dat nu Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) een nieuwe teststrategie aankondigt. Hij wil de corona-uitbraken in scholen aanpakken met sneltesten voor hoogrisicocontacten. Dat is onvoldoende, menen de directeurs.
 1. Hilarische beelden van aap die verjaardagsfeestje verpest
  Play
  bizar

  Hilarische beelden van aap die verjaar­dags­feest­je verpest

 2. Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen
  Play

  Hevige protesten in Israël over sluiting religieuze scholen