Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Weekend vol alcoholcontroles voor de deur

De federale wegpolitie organiseert samen met 128 lokale politiezones, VIAS (het vroegere BIVV) en de gewesten komend weekend een "Weekend zonder alcohol achter het stuur". De controles vinden plaats van vrijdag 12 januari vanaf 18 uur tot maandag 15 januari 2018 om 6 uur. 

34 reacties

 • GERARD DE PELECIJN

  5 jaar geleden
  Er wordt dan te weinig gedronken en de prijs zal terug moeten stijgen en dat brengt dan vervolgens ook nog eens meer op voor de staat!
 • Gerard Braeckmans

  5 jaar geleden
  En John Nelis, als je dan te hard rijdt krijg je een boete, Zoals dat in de wetgeving staat. Normaalste zaak van de wereld.
 • Herman Cohen

  5 jaar geleden
  En maar zagen dat onder niveau 3 er geen politie beschikbaar is, wie probeert hier de mensen iets wijs te maken?
 • Kroetof Prinz

  5 jaar geleden
  Krijg er nu al dorst van
 • eddy vermeir

  5 jaar geleden
  Hebben ze nu opeens agenten op overschot en ook dit nog, alles op voorhand telefoneren zal de rotte appels er niet uithalen!
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.