Eveline Hoorens, de weduwe van Panamarenko.
Volledig scherm
Eveline Hoorens, de weduwe van Panamarenko. © Photo News

Weduwe Panamarenko wil museum voor werk van haar man

Eveline Hoorens, de weduwe van kunstenaar Panamarenko, wil een museum oprichten voor het werk van haar man,  die in december op 79-jarige leeftijd overleed. Dat vertelt ze vandaag aan VTM Nieuws bij de opening van de hommagetentoonstelling Panamarenko: around the world in 80 years in de Antwerpse kunstgalerij Campo & Campo.

  1. LIVE. Premier De Croo: "We moeten niet continu van strategie veranderen" - Ziekenhuizen moeten overschakelen naar fase 2a
    Play

    LIVE. Ziekenhui­zen moeten overschake­len naar fase 2a - Premier De Croo: "We moeten niet continu van strategie veranderen"

    De coronacijfers blijven drastisch toenemen in België. Na hun Franstalige collega’s vinden nu ook de Vlaamse virologen dat een nieuwe lockdown moet overwogen worden. De teststrategie is sinds gisteren aangepast omdat laboratoria in ons land niet meer kunnen volgen. Intussen draaien de ziekenhuizen op volle toeren om ook de niet Covid-zorg te kunnen blijven bolwerken. Lees in dit liveblog de laatste ontwikkelingen over het coronavirus.