Henrieta Chovancova, weduwe van de Slovaakse aannemer Jozef Chovanec (38)
Volledig scherm
PREMIUM
Henrieta Chovancova, weduwe van de Slovaakse aannemer Jozef Chovanec (38) © Photo News

Weduwe Chovanec trekt naar de cel die haar man het leven kostte: alles wat u moet weten over de nu al meest spraakmakende reconstructie van het jaar

Maandag en dinsdag vindt op de luchthaven van Charleroi de wedersamenstelling plaats van de feiten die geleid hebben tot de dood van de Slovaakse aannemer Jozef Chovanec (38). Wat staat er juist te gebeuren? Waarom is dit belangrijk? En wat verwacht weduwe Henrieta Chovancova van deze reconstructie?

 1. PROMOJAGERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”
  14

  PROMOJA­GERS SUPERTIP. Hier krijg je grote kortingen op producten die bijna vervallen: “Parelhoen gekocht voor 0,50 euro in plaats van 12,5 euro”

  Heel wat supermarkten trekken de kaart van zero waste. Ze geven stevige kortingen op producten die bijna vervallen om zo weinig mogelijk verloren te laten gaan. Daardoor kan je indrukwekkende koopjes doen. “Het onderwerp is deze week zeer populair in onze community", vertelt Gunther Devisch, beheerder van Promojagers België. Zo kwamen er honderden reacties op een post van Sam die vertelde hoe hij bij Lidl parelhoen kocht voor 0,50 euro in plaats van 12,50 euro.
 2. Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alternatief als sinterklaasgeschenk of kerstcadeau?
  Tweakers

  Levertijd iPhone 14 langer dan ooit: vormt de iPhone 13 een mooi alterna­tief als sinter­klaas­ge­schenk of kerstca­deau?

  Hoop je op een iPhone 14 in je schoentje of onder de kerstboom? Dan ben je er waarschijnlijk aan voor de moeite. Wil je toch nog voor het jaareinde een mooi toestel van Apple uitpakken, dan vormt de veel sneller verkrijgbare iPhone 13 mogelijk een alternatief. Smartphonespecialist Donovan Kerssenberg van technologiesite Tweakers plaatst beide modellen naast elkaar.