Archiefbeeld.
Volledig scherm
Archiefbeeld. © BELGA

Website onthult slachtoffers van datalek NMBS

Klanten van de NMBS die willen weten of hun gegevens ook onbeschermd op het internet hebben gestaan, kunnen terecht op een speciale site. Die is het gemaakt door een gewone internetgebruiker. De NMBS zelf distantieert zich van de site en zegt dat het haar "juridische opties onderzoekt".

 1. Man zonder papieren ontsnapt uit celwagen op E411 na gijzeling van chauffeurs

  Man zonder papieren ontsnapt uit celwagen op E411 na gijzeling van chauffeurs

  Op de E411 ter hoogte van Éghezée is een man zonder papieren, die gedetineerd was, ontsnapt nadat hij eerst twee chauffeurs in een celwagen gijzelde. De man, die zonder rechtmatige status in het land verblijft, zou met een mes de bestuurders bedreigd hebben. Hij werd op dat moment overgebracht van de gevangenis in Aarlen naar het repatriëringscentrum in Steenokkerzeel, waar hij de volgende dag van Zaventem naar zijn land van herkomst zou vliegen.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.