Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Hollandse Hoogte / Dolph Cantrijn

Webshops zien opvallende stijging in verkoop door coronavirus

Onlinewinkels zagen afgelopen dagen hun verkoop in sommige categorieën fors stijgen, nu de overheid strengere maatregelen neemt in strijd tegen het coronavirus. Bij bol.com deden afgelopen weekend thuiswerkbenodigdheden en sportartikelen het aanzienlijk goed. Ook multimediawinkels Mediamarkt en Coolblue zagen een stijging in hun verkoop.

3 reacties

 • Werner Laremans

  1 jaar geleden
  De grote online bedrijven zien inderdaad alles stijgen als het moet krijgen ze er nog premies bovenop. Maar hoe zit het met de kleine zelfstandigen in hoofdberoep die ervan moet leven en zijn omzet sterk ziet dalen door de corona crisis? Is het misschien de bedoeling dat deze er tussen uit gaan??
 • Ives Ameel

  2 jaar geleden
  Maar wat men vergeet, die leveranciers die rondtoeren met de busjes komen overal bij de mensen aan de deur en kunnen gemakkelijk besmet worden en die besmetting verspreiden, en echt maatregelen zie je daar niet, hup, hup kassa kassa...
 • erik Luykx

  2 jaar geleden
  Heel cynisch! Bol.com en andere buitenlandse websites dragen geen eurocent bij aan de Belgische sociale zekerheid! Wie denk je dat die mensen betalen die in de zorg keihard werken om deze crisis te bestreiden! Bol.com??
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.