Illustratiefoto.
Volledig scherm
Illustratiefoto. © Hollandse Hoogte / Dolph Cantrijn

Webshops zien opvallende stijging in verkoop door coronavirus

Onlinewinkels zagen afgelopen dagen hun verkoop in sommige categorieën fors stijgen, nu de overheid strengere maatregelen neemt in strijd tegen het coronavirus. Bij bol.com deden afgelopen weekend thuiswerkbenodigdheden en sportartikelen het aanzienlijk goed. Ook multimediawinkels Mediamarkt en Coolblue zagen een stijging in hun verkoop.

3 reacties

 • Werner Laremans

  2 jaar geleden
  De grote online bedrijven zien inderdaad alles stijgen als het moet krijgen ze er nog premies bovenop. Maar hoe zit het met de kleine zelfstandigen in hoofdberoep die ervan moet leven en zijn omzet sterk ziet dalen door de corona crisis? Is het misschien de bedoeling dat deze er tussen uit gaan??
 • Ives Ameel

  2 jaar geleden
  Maar wat men vergeet, die leveranciers die rondtoeren met de busjes komen overal bij de mensen aan de deur en kunnen gemakkelijk besmet worden en die besmetting verspreiden, en echt maatregelen zie je daar niet, hup, hup kassa kassa...
 • erik Luykx

  2 jaar geleden
  Heel cynisch! Bol.com en andere buitenlandse websites dragen geen eurocent bij aan de Belgische sociale zekerheid! Wie denk je dat die mensen betalen die in de zorg keihard werken om deze crisis te bestreiden! Bol.com??