Deze ‘lockdown light’ is nog maar pas begonnen en wordt minstens tot 19 april verlengd.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze ‘lockdown light’ is nog maar pas begonnen en wordt minstens tot 19 april verlengd. © Photo News

“We zijn nog maar net begonnen”: ‘lockdown light’ duurt wellicht tot 3 mei

Experten hadden geadviseerd om de coronamaatregelen meteen met 4 weken te verlengen, maar langs Vlaamse kant ging men liever stap per stap. En dus gebeurt de verlenging in twee keer: eerst tot 19 april, na evaluatie allicht tot 3 mei. “Maar het resultaat zal hetzelfde zijn. We zijn nog maar net begonnen”

20 reacties

 • Albert Achten

  2 jaar geleden
  Ik denk dat het zal duren met thuis blijven tot het vaccin er zal zijn er komt niet veel verandering in en alle dagen meer sterfgevallen.
 • Marco Di Scarpa

  2 jaar geleden
  Langs "Vlaamse kant" betekent N-VA, bij wie het economisch aspect primeert op de gezondheid. Goed bezig!
 • dominiek demeulemeester

  2 jaar geleden
  Maatregelen verstrengen aub en nog meer kontrole, zie volle busjes werknemers samen op stap!!
 • Stefan van Vlaenderen

  2 jaar geleden
  Wij kunnen dit mensen en de regel is blijf in u kot en ik wil toch langs deze weg iedereen bedanken voor iedereen van de zorg en zeker voor de manen van de vuilkar ik vind dat wij ook iets moeten doen voor hun (misschien als zij passeren met ophaling ook eens buiten komen en applausje geven want zij houden toch ons landje proper )
 • Dennis S

  2 jaar geleden
  Massaal testen? Dan moet iedereen op dezelfde moment getest worden... Je kan nu negatief testen en met iemand in contact komen binnen 2u die nog niet getest is en die positief is en dan denk je ik ben veilig ik kan niemand besmetten...
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.