Volledig scherm
© Wannes Nimmegeers

“We zijn in derde golf gekomen, maar we kunnen het beperken”, waarschuwt professor Herman Goossens

De eerste grote uitbraak van de Zuid-Afrikaanse coronavariant is een feit in ons land. In Oostende hebben minstens 15 mensen positief getest op de variant. Intussen stijgen de ziekenhuisopnames en het aantal besmettingen met het coronavirus weer in België. Herlees hier alle ontwikkelingen over het coronavirus van zondag 24 januari.

247 reacties

 • Danny Van den Branden

  1 maand geleden
  Ga je alle zogezegde golven bij elkaar optellen om meer indruk te maken? Je kan ook elk jaar opnieuw beginnen, het komt dan natuurlijk minder erg over. Aan één ding doe ik al zeker niet mee en dat is verplicht bang zijn. Mensen, wordt eens wakker.
 • joannes Roderigas

  1 maand geleden
  de virologen hadden het toch weer bij het rechte eind. kinderen waren minder gevoelig voor het virus, doch ze hebben zich weer eens mooi in de kijker geplaatst met de zoveelste foute uitspraak.
 • Fons De felle

  1 maand geleden
  Als we niet on opstand gaan komen gaat dit nog 5jaar durende dictatuur loert om de hoek ze halen er zogezegde experten bij om de geloofwaardigheid proberen te behouden.
 • Vanessa Huysmans

  1 maand geleden
  Komt puur door de reizen kerst. En wij die braaf thuis zitten delen mee in de klappen. Ik ben echt boos op dat gedrag van mensen die maar doen en totaal geen gevolgen inschatten. Ook al mocht het, ze komen toch niet uit de brousse he? We weten nu toch al hoe het verspreid. Hoe meer men verplaatst hoe hoger risico...awel ik zeg hen, bedankt voor de derde golf alweer! En dan nog vrolijk verkondigen op tv... bizar volk
 • Rachid Kourrich

  1 maand geleden
  De mensen houden zich al bijna een jaar aan de regels die worden opgelegd maar telkens hoor je op tv dat we een extra inspanning moeten leveren om er binnen enkele maanden vanaf te zijn , dit is een slag in het gezicht van alle mensen die er al een jaar op letten want ze weten goed genoeg wat er afspeelt en wat er gaat komen , voor hun telt enkel dat de economie blijft draaien , is dat dan belangrijker dan een mensenleven .laat de kinderen maar op volle bus en trams en de mensen gaan werken .
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Dashcam filmt 'wielerterrorist' in Limburg
  Play

  Dashcam filmt 'wielerter­ro­rist' in Limburg

 2. 'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch
  Play
  games

  'Stitchy in Tooki Trouble' is nieuw Belgische videospel voor Switch